Rekurzeme.lv ARHĪVS

"Vaiņodei" neizdodas sagādāt pirmo zaudējumu Dobeles "Tenax"

Rekurzeme.lv

2021. gada 28. marts 18:36

231
"Vaiņodei" neizdodas sagādāt pirmo zaudējumu Dobeles "Tenax"

"Vaiņodes" handbolisti svētdien, 28. martā, Vaiņodes sporta hallē SynotTip handbola virslīgas spēlē ar 23:30 zaudēja Dobeles "Tenax", kuri šajā sezonā vēl nav piedzīvojuši nevienu zaudējumu.

Vaiņodes handbolistiem šis bija otrais zaudējums pēc čempionāta atsākšanas. Sestdien viņi tikās ar komandu “Celtnieks Rīga”, bet šodien savu pārsvaru laukumā parādīja arī Dobeles “Tenax” handbolisti. Lai gan spēles sākumā abām komandām neizdevās gūt daudz vārtu un rezultāta starpība līdz ar to nebija liela, līdz pirmā puslaika beigām Dobeles “Tenax” handbolistiem to izdevās palielināt līdz sešu vārtu pārsvaram (15:9), vēstīts Latvijas Handbola federācijas mājaslapā.

Sākotnēji otrajā puslaikā Vaiņodes handbolistiem izdevās atgūties, pat sadeldējot deficītu līdz trīs vārtiem, tomēr drīz vien dobelnieki atkal palielināja pārsvaru un kopumā noslēdza spēli ar rezultātu 30:23.

Rezultatīvākais spēlētājs Dobeles “Tenax” rindās bija Māris Veršakovs, kas kopumā guva 11 vārtus. Andim Ērmanim četri vārti, bet pa trim vārtiem guva Antons Šuleiko, Rūdolfs Elferts un Oskars Arājs. Mājiniekiem rezultatīvākie bija Oskars un Ainārs Pāvili, kas attiecīgi guva 11 un astoņus vārtus, kā arī Jurģis Strēlis, kurš bija precīzs trīs reizes.

"Vaiņodes" handbolisti turnīra tabulā ar pieciem punktiem saglabā ceturto pozīciju. Komandai nākamā spēle būs 3. aprīlī pulksten 15 izbraukumā pret "ASK/LSPA".