Rekurzeme.lv ARHĪVS

Kā padarīt bērna svētkus neaizmirstamus?

2021. gada 19. jūnijs 00:00

30
Kā padarīt bērna svētkus neaizmirstamus?

Gandrīz katrs cilvēks ar īpašu siltumu un prieku atceras savas bērnības dzimšanas dienas svinības. Nav svarīgi, cik plašā lokā tās tika pavadītas un cik lielas bija svinības, taču bērnam katri svētki ir īpaši. Tieši šī iemesla dēļ vecāki sava bērna īpašās dienas grib padarīt neaizmirstamas, un viens no galvenajiem veidiem, kā to panākt, ir dzimšanas dienas kūkas.

Kūkas griešana ir teju katru svinību gaidītākais mirklis. It īpaši aktuāli tas ir bērnu ballītēs, jo neviens bērns nebūs gatavs atteikties no garšīgas kūkas gabaliņa. Lai kūkas iznešanas mirkli padarītu pavisam unikālu un interesantu, ir iespējams pasūtīt specializētu kūkas dizainu, kas patiks tieši jūsu bērnam. Personalizētas bērnu tortes būs lieliski piemērotas jebkuram jūsu bērna pasākumam - vārda dienai, dzimšanas dienai, izlaidumam u.c.

Kādu dizainu izvēlēties?

Lai svētku torte paliktu atmiņā, tās dizainam ir jābūt īpaši saistošam. Ir jāņem vērā pasākuma tematika, bērna vēlmes un intereses. Mūsdienās ir iespējams izgatavot kūku ar jebkuru tematiku - tie varbūt mīļākie multfilmu varoņi, grāmatas, datorspēles, dzīvnieki, hobiji un aizraušanās. Ļoti populāra ideja ir džungļu vai dinozauru tematika puišiem un princešu vai nāriņu tematika meitenēm. Tāpat papildus kūkas ir iespējams izrotāt ar kādu uzrakstu vai skaitli.

Kādu garšu izvēlēties?

Bērnu ballītei derēs gandrīz jebkāda veida kūkas. Taču ir ieteicams ņemt vērā arī dažādus faktorus. Ja ballīte tiek plānota lielākā cilvēku lokā, ir ieteicama šī vēlēties kūku ar visneitrālāko garšu. Tā patiks pēc iespējas lielākam cilvēku skaitam. Vēl viena nozīmīga lieta, kurai pievērst uzmanību, ir alerģijas un garšas preferences. Ja ir zināms, ka kādam no visiem ir alerģija, piemēram, pret riekstiem, tad būtu pareizi izvairīties no šādas kūkas sastāvdaļas.

Taču protams, galvenais faktors, izvēloties bērna kūku, ir paša jubilāra gaume, tāpēc kūkai ir jābūt tādai, kas primāri patiks galvenajam gaviļniekam.

Kur pasūtīt bērnu kūku?


Mūsdienās ir ļoti plašs dažādu konditoreju klāsts, kas piedāvā pagatavot garšīgu kūku. Taču, izvēloties torti bērnu ballītei, ir jāizvēlas konditoreja, kas specializējas krāšņu un interesantu kūku cepšanā.

“Kūkas gardas” konditorejas studija piedāvā plašu dizainu un dekorāciju klāstu. Ir iespējams pasūtīt dažāda veida rotājumus, piemēram, uzrakstus, mastikas figūriņas, papīrziedus, ēdamās bildes, dažādus saldumus, augļus, ogas un ziedus. Konditorejas atsaucīgie darbinieki palīdzēs jums realizēt jebkuru jūsu ideju un padarīt bērna svētkus skaistus un neizmirstamus!