Rekurzeme.lv ARHĪVS

Kazdangā šajā nedēļas nogalē notiks festivāls "Stīga unplugged/izštepselēts"

Rekurzeme.lv

2021. gada 6. jūlijs 11:14

371
Kazdangā šajā nedēļas nogalē notiks festivāls "Stīga unplugged/izštepselēts"

No piektdienas, 9. jūlija, līdz svētdienai, 11. jūlijam Dienvidkurzemes novada Kazdangas pagasta atpūtas vietā “Lauku Kūrorts” notiks pasākums “Stīga unplugged/izštepselēts”. 

Tas būs mini festivāls par un ap mūziku akustiskā versijā, lai pierādītu, ka šādā izpildījumā mūzika mēdz būt ne tikai mierīga, bet arī jaudīga, portālu "ReKurZeme" informē pasākuma pārstāve Kristīne Čekstere.

Ar savām akustiskajām programmām Stīgā dalību ņems gan tādi pašmāju mūziķi kā “Pienvedēja Piedzīvojumi”, “Čipsis un Dullais”, “Riga Reggae”, Matīss Pavītols, Edijs Šnipke, gan arī Gruzijas mūziķis Shota Adamashvili. Būs divas skatuves uz kurām uzstāsies gan jau atzītas grupas un izpildītāji, gan jebkurš, kurš gribēs citiem parādīt savas muzicēšanas prasmes.

FESTIVĀLA PROGRAMMA

Visi ir aicināti ņemt līdzi savas ģitāras un pieskandināt katru Stīgas mazāko stūri.Tāpat teritorijā būs mierīgās atpūtas zona, darbosies vairāki ēdināšanas punkti un bāri. Festivāla apmeklētāji varēs nakšņot kempinga namiņos, hostel tipa istabiņās vai telšu laukumos.

20210706-1118-150865550-5734183093274012