Rekurzeme.lv ARHĪVS

FOTO: Liepājas Tenisa sporta skolu absolvē piecas jaunās tenisistes

Rekurzeme.lv

2021. gada 12. augusts 12:30

2757
FOTO: Liepājas Tenisa sporta skolu absolvē piecas jaunās tenisistes

11. augustā Liepājas tenisa sporta skolas Jūrmalas parka tenisa kortos norisinājās izlaidums, kurā piecas Liepājas jaunās tenisistes saņēma diplomus par “30V profesionālās izglītības sporta ievirzes programmas – Teniss” apgūšanu.

Liepājas Tenisa sporta skolu šogad absolvēja Patrīcija Špaka, Elza Tomase, Alise Vindiga, Paula Jankova un Veronika Jociene. Ja Patrīcija, Elza un Alise izlaidumā piedalījās klātienē, tad Paula un Veronika izlaidumā diemžēl klātienē piedalīties nevarēja, portālu "ReKurZeme" informē Liepājas Tenisa sporta skolas direktors Elans Zīverts.

Šogad absolvējušās meitenes ir demonstrējušas labu sniegumu dažāda formāta tenisa sacensībās. Patrīcija un Elza pat paspējušas jau debitēt starptautiskajā sieviešu tenisa pasaules WTA reitingā. Abas meitenes, pateicoties tenisam, jau šajā gadā uzsāks studijas ASV. Alise savā mācību laikā paspējusi iegūt vairākas 1.vietas dažādās tenisa sacensībās, bet kā pēdējais izceļamais sasniegums ir Latvijas vicečempiones titula iegūšana. Tikmēr Paula un Veronika ir demonstrējušas dažādus sasniegumus tenisa sacensībās vietējā un starptautiskā mērogā.

Liepājas Tenisa sporta skolas kolektīvs cer, ka meitenes arī turpmāk nodosies tenisa spēlei un ka par viņām vēl dzirdēsim arī nākotnē.