Rekurzeme.lv ARHĪVS

Aizputē deg riepas, Dunikā - sausā zāle, bet Liepājā piķis

Rekurzeme.lv

2021. gada 16. augusts 10:32

134
Aizputē deg riepas, Dunikā - sausā zāle, bet Liepājā piķis

Aizvadītajās diennaktīs VUGD saņēma izsaukumus uz notikumiem, kur Torņa ielā Ventspilī dega zaru kaudze 5m2 platībā,  Ganību iela Liepājā nojumē dega sadzīves mantas 5m2 platībā, Kviešu ielā Liepājā kastē dega piķis 0.5m2 platībā.

Saldus novada Novadnieku pagastā dega rugāji un zaru kaudze 50m2 platībā, Lībiešu ielā Liepājā dega kūdras kaudze 300m2 platībā, Dienvidkurzemes novada Aizputē dega riepas 5m2 platībā, Kalnsētas ielā Saldū dega koks 6m2 platībā, Dienvidkurzemes novada Dunikas pagastā dega sausā zāle 300m2 platībā, portālu "ReKurZeme" informē VUGD Prevencijas un sabiedrības informēšanas nodaļas vecākā inspektore Irita Slavinska.

Lāčplēša ielas un Lielā prospekta krustojumā Ventspilī uz ceļa braucamās daļas bija izlijusi eļļa 30m garumā, Kuldīgas novada Rumbas pagastā un Talsu novada Abavas pagastā uz ceļa braucamām daļām bija uzkrituši nolūzuši koki.

Visā Latvijā aizvadītajās trīs diennaktīs VUGD saņēma 189 izsaukumus – 60 uz ugunsgrēku dzēšanu, 93 uz glābšanas darbiem, bet 36 izsaukumi bija maldinājumi.