Rekurzeme.lv ARHĪVS

Mājaslapu izveide paša spēkiem VS uzticēšana speciālistam

2021. gada 28. augusts 00:00

18
Mājaslapu izveide paša spēkiem VS uzticēšana speciālistam

Mājaslapas izstrādes process ir dažādiem komponentiem piepildīts – nepieciešams rūpīgi izvērtēt ikvienu detaļu un veidot lapu šodien, lūkojoties uz nākotnes perspektīvu un iespējamiem papildinājumiem. Kam labāk uzticama mājaslapas izveide – sev vai speciālistam? Uzzini turpinājumā!

Mājaslapu izveide pašam VS speciālistam – kad izvēlēties?
Jāsaka, ka dažādām situācijām piemērots katrs no šiem variantiem.

    • Lielām, apjomīgām mājaslapām vai internetveikaliem ar lielu produktu skaitu ieteicams šo procesu uzticēt speciālistiem, jo tie vislabāk zinās – ko un kā darīt.

    • Taču mazām vietnēm to gana efektīvi var paveikt arī paša spēkiem. Bet arī tad – jāņem vērā visi izstrādes procesā svarīgākie komponenti gan no tehniskā, gan saturiskā viedokļa.

Kādas ir priekšrocības, ja mājaslapu izveide tiek veikta paša spēkiem vai uzticēta speciālistam?
Ja nevari saprast, kam uzticēt mājaslapu izveidi – pievērs uzmanību turpinājumā apkopotajām priekšrocībām.

#1 Mājaslapu izveide pašam
Mājaslapas izveide paša spēkiem sniedz vairākas priekšrocības. Kādas tās ir?

    • Izdevīgums. Izstrādājot vietni pašam, jārēķina salīdzinoši mazākas izmaksas, jo nav nepieciešams maksāt speciālistam par ieguldīto laiku un darbu, taču tas nozīmē, ka pašam būs jāvelta savs laiks, kas arī prasa resursus.

    • Jaunas prasmes. Izstrādājot vietni, nepieciešams iegūt specifiskas zināšanas, ko vari iegūt, piemēram, mājaslapas izstrādes kursu veidā. Tas ļaus iemācīties ko jaunu.

#2 Izveides uzticēšana speciālistiem
Mājaslapas izstrādes procesa uzticēšana profesionāliem nozares speciālistiem ir būtiska dažādu iemeslu dēļ, piemēram:

    • stratēģiski plānota, precīza izstrāde. Izstrādes procesa laikā speciālisti ņem vērā visdažādākos aspektus, lai izstrādātu pēc iespējas piemērotāku, SEO prasībām atbilstošu vietni uzņēmumam;

    • ilgtermiņā pielāgojama mājaslapa. Speciālisti izstrādā vietni tā, lai to būtu iespējams papildināt pēc nepieciešamības nākotnē, nezaudējot tās kvalitāti, lietotājam piemērotu uzbūvi u.c. faktorus.

Uztici mājaslapas izstrādi Kebbe IT!
Kebbe IT pieredzējušie speciālisti piedāvā izstrādāt stratēģiski plānotu, SEO prasībām un klienta vēlmēm atbilstošu mājaslapu, kas veicinās uzņēmuma atpazīstamību un piesaistīs potenciālos klientus.

Izstrādājot mājaslapu pie Kebbe IT profesionāļiem, neizpaliks arī unikāls dizains, kvalitatīvs saturs un ātri reaģējoša vietne, ko pozitīvi novērtēs tās apmeklētāji.

Ienāc Kebbeit.lv, iepazīsties ar Kebbe IT speciālistu paveikto un piesaki konsultāciju, lai sāktu ceļu uz sava uzņēmuma mājaslapas izstrādi!