Rekurzeme.lv ARHĪVS

Parka diena Dunalkā

Rekurzeme.lv

2021. gada 25. augusts 14:30

37
Parka diena Dunalkā

Sestdien, 28. augustā, Dunalkā visas dienas garumā būs Parka dienas pasākumi. Visas dienas garumā apmeklētājus uzmundrinās Parka feja, precizitāti būs iespējams noskaidrot loka šaušanā.

No pulksten 10 pie sporta halles sāksies zolītes sacensības, bet parka basketbola laukumā starts tiks dots 3x3 basketbola mačiem. Savukārt no pulksten 11 līdz 13 pie bibliotēkas un kultūras nama būs prāta spēles visai ģimenei kopā ar bibliotekāri Gitu.

Pulksten 12 sāksies Parka tirdziņš. Tirgotājiem ir jāpiesakās pie Aivas Kasparovičas. No pulksten 12 būs iespēja tikt pie postscriptum karikatūras A4 formātā. Tas maksās piecus eiro. Karikatūras zīmēs mākslinieks Gatis Selderiņš.

Pulksten 13 ar muzikālu sveicienu parkā priecēs brāļi Rozentāli no Ventiņpuses. Pulksten 13.10 parku piepildīs burbuļi un putas. Pulksten 14 sāksies veiklības braucieni ar velosipēdiem. Pieteikšanās pie sporta organizatora Matīsa Grasmaņa.

Pulksten 16 zem ozoliem pie pagasta pārvaldes būs Kuldīgas amatierteātra izrāde - P. Ērmanis "Sniegbaltīte un trīs ruksītes". Tā būs krīzes laika šausmu komēdija. Izrāde tikai pieaugušajiem.

Parka diena noslēgsies pulksten 19 ar grupas "4kw" koncertu.