Rekurzeme.lv ARHĪVS

PVC logu piedāvājums lietuviešu jaunajam projektam

2021. gada 29. augusts 00:00

21
PVC logu piedāvājums lietuviešu jaunajam projektam

Ziemeļu Logi plašā izvēlē piedāvā  kvalitatīvus plastikāta logus katra gaumei un vajadzībām. Piedāvājuma klāstā ir arī logi lietuviešu projektam. Lietuviešu jaunie projekti jeb 464. sērija būvēti 60to gadu sākumā. Tās ir piecstāvu mājas, kurās ir dzīvokļi ar trīs izolētām istabām un balkonu. Mājas būvētas no betona paneļiem un ģipšbetona starpsienām. Rīgā esošie projekti atrodas dažādos mikrorajonos - Purvciemā, Āgenskalnā, Imantā, Dzirciemā, Bolderājā, Ziepniekkalnā, Vecmīlgrāvī, Sarkandaugavā, Ķengaragā, kā arī Juglā un Botāniskā dārza rajonā.

Piedāvājam drošus, augstākās kvalitātes plastikāta logus ar augstu skaņas un siltuma izolāciju. Palīdzēsim veikt gan veco logu demontāžu, mērīšanu un jauno logu uzstādīšanu. Katram klientam atradīsim piedāvājumu, lai tas būtu finansiāli izdevīgs. Kvalitatīvi ražoti un kvalitatīvi uzstādīti logi ir liela pievienotā vērtība mājvietai. Esot mājās, tas liks justies komfortabli un droši.

Lietuviešu projekta logi pieejami dažādos variantos visām dzīvokļa telpām – virtuvei, dzīvojamajām istabām, guļamistabai, kā arī balkonu logi.

Virtuvei piedāvājam divus logu variantus.Viendaļīgu veramu logu vai divdaļīgu logu ar vienu veramu un otru neveramu daļu. Istabām piedāvājam trīs logu variantus. Divus ar vienu veramo un otru neveramu daļu. Kā arī variantu ar trīs daļām, nu kurām divas ir neveramas. Balkonam piedāvājam divdaļīgu variantu ar vienu veramu, bet otru neveramu daļu. Ar precīziem logu izmēriem un izcenojumu ir iespējams iepazīties mājas lapā ziemelulogi.lv.

Ar katru klientu tiek veiktas individuālas pārrunas, jo ne visiem der vai patīk populārākie logu varianti, kas ir atrodami mājas lapā.

Piedāvājam arī plastikāta logus citu dzīvokļu māju projektiem. Strādājam, lai klienti ar mūsu paveikto būtu 100% apmierināti. Mūsu firmas vadmotīvs ir augsta kvalitāte un atbildīgi paveikts iesāktais darbs.

Ja mūsu piedāvājums Jūs ir uzrunājis, tad atrodiet ērtāko no saziņas veidiem un sazinieties ar mūsu firmas pārstāvjiem, lai pārrunātu visus jautājumus, kas saistīti ar plastikāta logu uzstādīšanu Jūsu dzīvoklī. Kopā mēs atradīsim risinājumu katram dzīvoklim.