Rekurzeme.lv ARHĪVS

6 ieteikumi atpūtai kopā ar bērniem

2021. gada 18. septembris 00:00

43
6 ieteikumi atpūtai kopā ar bērniem

Rudens brīvlaika nedēļu daudzas ģimenes plāno izmantot atpūtai kopā ar bērniem. Tās ir patīkamas rūpes, jo ģimenes atpūta saistās ar gaišām emocijām un prieku par gaidāmo kopā pavadīto laiku. Lūk, daži ieteikumi, lai atpūta patiešām izdotos.

    • Plānošana

Rudens brīvlaika nedēļa ir īsa un, ja gribas to padarīt neaizmirstamu, tad jārīkojas izlēmīgi.  Nopietns izaicinājums šobrīd ir ceļošana kopā ar bērniem ārpus valsts, tādēļ vērts apskatīt piedāvājumu tepat uz vietas Latvijā, piemēram, Gribuatpusties.lv.

    • Budžets

Uz vietas Latvijā brīvdienu tēriņi noteikti būs saudzīgāki ģimenes budžetam nekā ceļojums ārpus valsts. Tas ļauj uz atpūtas piedāvājumu paraudzīties atšķirīgi un izvēlēties kādu līdz šim nebijušu ģimenes atpūtas veidu. Varbūt lieliski atpūtas piedāvājumi diviem vai ģimenei kādā no SPA viesnīcām negaidīti piesaistīs jūsu uzmanību? Tad ieskatieties šajā mājas lapā!

    • Jauna pieredze

Laika pavadīšana kopā ar savu bērnu ir vērtīgs un neaizmirstams laiks, it sevišķi, ja bērns gūst jaunu pieredzi kopā ar saviem vecākiem. Ja vēlaties pavadīt SPA brīvdienas kopā ar saviem tuvākajiem ģimenei piemērotā SPA viesnīcā, tad šādu iespēju piedāvā Wellton Riverside SPA Hotel. Bērniem jaunākiem par 7 gadiem viesnīca piedāvā dzīvošanu par brīvu, ar papildu gultu un brokastīm. Ģimenes piedāvājums ir spēkā bērniem līdz pat 15 gadu vecumam (apskatīt piedāvājumu).

    • Vides maiņa

Iespējams, jūsu bažas par kņadu un kaprīzēm nepiepildīsies, jo dzīvošana ģimenes numurā ar savienotām guļamistabām, skatu uz Daugavu vai Vecrīgas jumtiem jūsu lolojumam būs spēcīgs uzvedības korektors. Savukārt, gardas zviedru galda tipa brokastis izaicinājums ikvienam jaunam gardēdim!

    • Kontrolēts piedzīvojums

Zināms, ka bērniem patīk piedzīvojumi! Katrs lielāks vai mazāks ceļojums kopā ar ģimeni var kļūt par neaizmirstamu piedzīvojumu šā vārda vislabākajā nozīmē. Protams, ja visi kopā domājam par drošību un stingri ievērojam noteikumus. SPA zona ir viena no vietām, kurā , ievērojot noteiktu uzvedības protokolu, iespējams izvairīties no nepatīkamām situācijām. Bērniem līdz 12 gadiem COVID sertifikāts nav nepieciešams.

    • Fiziskas aktivitātes

Brīvdienas nav iedomājamas bez kopīgām fiziskām aktivitātēm. SPA viesnīcas dod iespēju bērniem pagarināt vasaras ūdens priekus, savukārt viņu vecākiem ļauties relaksējošai ūdens iedarbībai.

Superior **** viesnīca Wellton Riverside Spa Hotel saviem viesiem piedāvā  ģimenes SPA priekus un  atpūtu viesnīcas SPA termālajā ūdens zonā. Ūdens termālā kompleksa apmeklējuma ilgums – 1.5 stundas, kura laikā iespējams izmantot 12.5 metrus garu peldbaseinu, baseinu ar zemūdens masāžu, kublu ar auksto ūdeni, Turku tvaika un ciedru pirti, zāļu saunu.

Ja pēc ūdens aktivitātēm ir atlikusi enerģija sportiskām aktivitātēm, tad iespējams doties arī uz trenažieru zāli.

Pārvērtiet kopīgas brīvdienas par spilgtu piedzīvojumu komfortablā un viesmīlīgā vidē vienā no modernākajām SPA viesnīcām Latvijā!