Rekurzeme.lv ARHĪVS

Sola lielu atlīdzību tiem, kas ziņos par Aizputes vandāļiem

Rekurzeme.lv

2021. gada 17. septembris 14:29

1947
Sola lielu atlīdzību tiem, kas ziņos par Aizputes vandāļiem

Ceturtdien, 16. septembrī, Aizputē uzdarbojušies vandāļi, kas Jelgavas ielā 6 veikalam "Bloom" noplēsuši puķu kastes un izmētājuši pa trotuāru.

"Ceram uz Jūsu atsaucību un palīdzību. Šorīt, diemžēl, mūsu rīts sākās ar ne tik iepriecinošām ziņām un zvaniem. Pie mūsu veikala BLOOM (Jelgavas iela 6, Aizpute) darbojies (visticamāk naktī) kāds nelabvēlis - noplēstas puķu kastes no visām palodzēm, izmētātas pa trotuāru, izrautas un aizmestas mūsu skaistās, lolotās puķes, kas atdzīvināja ēku un ielu," veikals "Bloom" šodien vēstīja sociālajā tīklā "Facebook".

Aizputnieks Gvido Rozenblūms portālam "ReKurZeme" stāsta, ka postījumi nodarīti viņa draudzenes veikalam. Kāds viņa paziņa, braucot garām, redzējis, ka puķu kastes jau bija noplēstas ceturtdien ap pulksten vienpadsmitiem vakarā.

G. Rozenblūms sola 100 eiro atlīdzību par vainīgā vai vainīgo ziņošanu. Ja kāds ir redzējis vandāļu uzdarbošanos, tad jāzvana G. Rozenblūmam pa tālruni 26784585. Viņš piebilst, ka svētdien būs iespēja redzēt apkārtnē esošo videokameru ierakstus.