Rekurzeme.lv ARHĪVS

Atpūtas krēsli ikvienai gaumei – Kate.lv!

2021. gada 2. oktobris 00:00

29
Atpūtas krēsli ikvienai gaumei – Kate.lv!

Pilnvērtīga atpūta ir atslēga uz jauniem panākumiem. Īpaši svarīga ir atpūta mājās, lai sniegtu vērtīgu “atelpu” gan prātam, gan fiziski – ķermenim. Lai atpūstos, svarīgi ir nodrošināt komfortu visai ģimenei, ierīkojot funkcionālu, mājīgu atpūtas telpu. Kādi atpūtas krēsli lieliski iederēsies un kādas ir iespējas? Lasi un uzzini šī raksta turpinājumā!

Kad iederēsies atpūtas krēsli?

Ņemot vērā piedāvājumā esošās plaša spektra alternatīvās – var apgalvot, ka atpūtas krēsli iederēsies teju ikvienā mājoklī, nepieciešams vien atrast piemērotāko dizainu. Kādās situācijās iederēsies atpūtas krēsli?

    1. Mazās viesistabās. Ja viesistabā ir ierobežota platība un nav iespēju tajā ievietot dīvānu – lieliska alternatīva būs atpūtas krēsli, kas aizņems mazāk vietas.

    2. Mājokļos, kur bieži neierodas liels skaits ciemiņu un nav liels iemītnieku skaits. Ne vienmēr mājokļos tiek uzņemts liels skaits viesu – šādās situācijās iegādāties lielus atpūtas dīvānus nav nepieciešams. Tāpat atpūtas krēsli ir piemēroti, ja dzīvo maza mājsaimniecība – 1, 2 cilvēki.

    3. Lielās viesistabās kā papildu atpūtas objekti. Atpūtas krēsli lieliski papildinās interjeru, kurā savu vietu jau ir atradis lielāks dīvāns. Tas sniegs iespēju ērti justies telpā lielam cilvēku skaitam mājas viesībās.

    4. Terasēs. Terasēs, kas atrodas iekštelpās, lieliska alternatīva būs atpūtas krēsli – vari zvilnēt tajos, lasīt iemīļotāko grāmatu vai baudīt tējas tasi saulrieta pavadībā.

Plaša atpūtas krēslu izvēle mēbeļu salonā “Kate”

Kate.lv mēbeļu salons jau daudzu gadu garumā piedāvā estētiskas, izsmalcinātas mēbeles mājoklim, kas pārvērtīs privāto telpu par miera ostu, kurā atgriezties būs laime ik dienu! Kate.lv piedāvājumā atradīsi:

    • krāsainus atpūtas krēslus. Koši, ieturēti, melni, balti – teju ikvienā krāsā atradīsi krēslus, kas papildinās telpas interjeru;

    • dažādu formu krēslus. Kvadrātveida, apaļi, neregulāras formas ar vai bez atzveltnes daļas un roku balstiem – tas viss pieejams Kate.lv;

    • krēslus ar vai bez spilveniem. Ņemot vērā nepieciešamību, vari izvēlēties modeļus, kuriem atzveltnes daļa ir papildināta ar ērtiem spilveniem;

    • dažādu materiālu krēslus. Ādas, kokvilnas, zamšādas – tie ir tikai daži no pieejamo audumu krēsliem.

Piešķir savam mājoklim unikalitāti, izvēloties ērtus, kvalitatīvus atpūtas krēslus. Lai arī ko Tu vēlies – to iegādāties varēsi Kate.lv īpašo mēbeļu klāstā. Uzzini par piedāvājumu Kate.lv mājaslapā!