Rekurzeme.lv ARHĪVS

Dāvanu kartes jaunu klientu piesaistei

2021. gada 24. oktobris 00:00

75
Dāvanu kartes jaunu klientu piesaistei

Dāvanu kartes paliek par aiz vien populārāku dāvanas izvēli dažādos svētkos. Tā ir universāla dāvana, kas ir piemērota gan saviem tuviniekiem, gan arī kolēģiem un sadarbības partneriem. Dāvanu karte var kalpot arī par veidu, kā otram cilvēkam sniegt patīkamu pieredzi un iepazīstināt ar jaunu uzņēmumu.

Iegādājoties dāvanu karti, tās pircējs dāvanas saņēmēju aizved pie konkrētā uzņēmuma vai pakalpojumu sniedzēja. Tā ir lieliska iespēja iegūt pozitīvu pieredzi jaunā vidē un arī veids, kā uzņēmumam piesaistīt jaunus klientus.

Tirgo sava uzņēmuma dāvanu kartes internetā ar FromMe.lv
20211022-1449-rekurzeme-fromme-davanas-1

Ja tev pieder pašam savs uzņēmums, tad tā dāvanu karšu tirgošana citā platformā paver daudz jaunas iespējas uzņēmuma attīstībai. Vietējiem uzņēmumiem laba iespēja ir izmantot dāvanu karšu platformu FromMe.lv kā vietu, kur tirgot savas dāvanu kartes.

FromMe.lv piedāvā iegādāties dāvanu kartes internetā ar plašu izvēli – atpūtai, piedzīvojumiem, hobijam, sportam, veselībai un noderīgiem pirkumiem. Tās var saņemt savā vai jubilāra e-pasta kastītē jau minūtes laikā, savukārt skaisti izdrukātu dāvanu karti glītā aploksnē var iegūt FromMe.lv birojā vai veicot dāvanu kartes piegādi. 

FromMe dāvanu kartēm nav sveša arī personalizācijas iespēja, jo katrai dāvanu kartei iespējams pievienot personisku sveiciena tekstu un gardu šokolādi.
20211022-1453-rekurzeme-fromme-davanas-2 


Sava uzņēmuma dāvanu karšu izvietošana elektroniskā katalogā
FromMe.lv piedāvā uzņēmumiem izvietot savas dāvanu kartes elektroniskā veidā. Tās būs atrodamas starp populārākajiem pašmāju zīmoliem FromMe.lv klāstā. Klientiem tas sniegs iespēju ērti pārlūkot dāvanu piedāvājumu un savējos apsveikt ar noderīgām dāvanu kartēm tieši no tava uzņēmuma. 

Publicitāte FromMe.lv lapā ar 40’000 ikmēneša apmeklējumu
Izvēloties FromMe.lv, tavs uzņēmums iegūs arī papildus atpazīstamību. Tā ir publicitāte lapā, kur dāvanu idejas un ar tām saistīto saturu ik mēnesi apmeklē aptuveni 40 000 cilvēki. Līdz ar to šī ir iespēja būt blakus ar savu piedāvājumu Latvijā labi zināmu zīmolu piedāvājumiem.

Papildus tam, tavs uzņēmums tiks reklamēts ne tikai FromMe.lv dāvanu piedāvājumā, bet arī interesantos, labi apmeklētos dāvanu ideju rakstos.

Labs piemērs ir raksts Dāvanas vīrietim. Tajā apkopotas visdažādākās dāvanu idejas, starp kurām var atrasties arī tava uzņēmuma piedāvājums.

Sadarbības izmaksas rodas pēc pirkuma piegādes
Sadarbības izmaksas rodas tikai pēc klientu pirkumu piegādes, kas ir komisijas maksa par jau izmantotajām dāvanu kartēm. Pirms tam šāda veida sadarbība ar FromMe.lv servisu ir lieliska bezmaksas mārketinga aktivitāte, kas noderēs zīmola atpazīstamībai un jaunu klientu iegūšanai.

Dāvanu kartes ir sirsnīgs veids, kā apsveikt savējos svētkos. Pārliecinies par to, ka arī tavam uzņēmumam ir ērti pieejamas dāvanu kartes!