Rekurzeme.lv ARHĪVS

Liepājā driftē krustojumā uz Tramvaja tiltu

Rekurzeme.lv

2021. gada 27. novembris 09:19

184
Liepājā driftē krustojumā uz Tramvaja tiltu

Ceturtdien, 25. novembrī, ap pulksten 20.40 Liepājā, Jūras ielā tika fiksēta automašīna “BMW”, kuras vadītājs pārvietojās virzienā no Radio ielas puses uz Lielās ielas pusi un veicot nogriešanās manevru pa kreisi uz Tramvaja tiltu, radot apzinātu sāsnslīdi, vietā, kur notiek ceļu satiksme un tiek apdraudēti citi ceļu satiksmes dalībnieki, kas izpaužas kā agresīvā braukšana, portālu "ReKurZeme" informē Valsts policijas Kurzemes reģiona pārvaldes Vecākā speciāliste sabiedrisko attiecību un sadarbības jautājumos Madara Šeršņova.

Saskaņā ar Ceļu satiksmes likumu, par agresīvu braukšanu, kas izpaudusies kā vairāku tādu citu citam sekojošu ceļu satiksmes noteikumu pārkāpumu izdarīšana, kuri saistīti ar ceļu satiksmei bīstamu vai traucējošu situāciju radīšanu, piemēro naudas sodu transportlīdzekļa vadītājam no 70 līdz 280 eiro.

Valsts policija atgādina, ka nepamatots risks, autovadītāju prasmju pārvērtēšana, nepārdomāti un pārgalvīgi manevri un ātrums – tie ir iemesli, kas var novest pie smagām sekām. Valsts policija aicina nebūt pārgalvīgiem, ievērot savstarpējo cieņu un sapratni uz ceļa, un neapdraudēt sevi un apkārtējos.