Rekurzeme.lv ARHĪVS

Grobiņas pagastā pie dzelzceļa pārbrauktuves uzbrauc virsū priekšā stāvošajam

Rekurzeme.lv

2021. gada 6. decembris 18:15

225
Grobiņas pagastā pie dzelzceļa pārbrauktuves uzbrauc virsū priekšā stāvošajam

Svētdien, 5. decembrī, ap pulksten 20.40 Valsts policijā tika saņemta informācija, ka Dienvidkurzemes novada Grobiņas pagastā ir noticis ceļu satiksmes negadījums.

Noskaidrots, ka vīrietis vadīja automašīnu "Opel" pa autoceļu P106. Viņš neizvēlējās drošu braukšanas ātrumu un distanci, kā rezultātā notika sadursme ar automašīnu "Renault", kura brauca tajā pašā virzienā un bija apstājusies pirms dzelzceļa pārbrauktuves, lai izpildītu ceļa zīmes "STOP" prasību, portālu "ReKurZeme" informē Valsts policijas Kurzemes reģiona pārvaldes Vecākā speciāliste sabiedrisko attiecību un sadarbības jautājumos Madara Šeršņova.

"Opel" vadītājs pēc negadījuma pameta avārijas vietu. Policija noskaidroja autovadītāju. Vīrietis bija vadījis automašīnu alkohola reibumā. Viņa izelpā tika konstatētas 2,34 promiles alkohola. Viņš vadīja automašīnu bez tiesībām.

Tika uzsākti divi administratīvā pārkāpuma procesi. Par ceļu satiksmes negadījumu un negadījuma vietas atstāšanu. Tika uzsākts kriminālprocess par automašīnas vadīšanu alkohola reibumā un bez tiesībām.