Rekurzeme.lv ARHĪVS

Apsveicam konkursa uzvarētājus!

ReKurZeme, portāls

2012. gada 16. februāris 11:18

393
Apsveicam konkursa uzvarētājus!

Portālā noslēdzies konkurss, kurā piedāvājām laimēt ielūgumus uz brāļu Ata un Jāņa Auzānu koncertprogrammu "Rokasspiediena attālumā..." Liepājas Olimpiskajā centrā sestdien, 18. februārī, plkst.16.

Laimīgās uzvarētājas ir Agnese Branda un Līga Apškalna. Viņas saņems ielūgumus divām personām. Apsveicam!

Pareizās atbildes uz jautājumiem:

* Šovā "Dejo ar zvaigzni" Jānis Auzāns startēja kopā ar Zani Prokofjevu.

* Ata Auzāna kājas izmērs - abas atbildes 49 un 50 tika uzskatītas par pareizām. Tā pats mākslinieks atzinis intervijās.

!!! Taču, joprojām ir iespēja laimēt ielūgumu uz brāļu Auzānu koncertu Aizputē, svētdien, 19. februārī, plkst.14. Konkursu meklējiet "Kursas Laika" 15. februāra numurā.

Atis un Jānis Auzāni ar koncertprogrammu vēlas skatītājus emocionāli aizvest prom no ikdienas steigas, likt ieskatīties pašiem sevī un atvērt durvis tam labajam, kas dzīvo katrā no mums. Koncerta muzikālais pavadījums tiks izpildīts pieklusinātā toņkārtā ar akustiskajām ģitārām un kontrabasu, kas radīs netipisku skanējumu un emocionālu tuvību. Noskaņu veidos gan mīlestības balādes, gan arī karstasinīga temperamenta piesātinātas dziesmas.

Šoreiz skatītājus pārsteigs abu brāļu divbalsīgais dziedājums, kuram pievienosies bekvokālistes - Anita Levša un Olga Stupiņa (Oranžais koris), kā arī spēcīgs pavadošo mūziķu sastāvs: Ēriks Upenieks – akustiskā ģitāra, Alex Mercy – akustiskā ģitāra, Viktors Veļičko – kontrabass, Nauris Bartusevičs – sitamie instrumenti.

Programmā iekļautas gan tautā iemīļotas melodijas Ata Auzāna aranžējumā – "Lūgums", "Zibsnī zvaigznes", "Ripo ratiņ", "Manai tautai", u.c., gan atpazīstami pasaules hīti - "Hallelujah", "Sway", "Phantom of the opera" u.c. un vairākas, īpaši šim koncertam radītas, dziesmas - "Dusi", "Lai līdzās būsi tu man", u.c.

Biļetes uz koncertu Biļešu paradīzes (www.bilesuparadize.lv) kasēs visā Latvijā un Liepājas Olimpiskajā centrā. Biļešu cenas 4 – 6 Ls.