Rekurzeme.lv ARHĪVS

Laimē ielūgumu uz brāļu Auzānu jauno koncertprogrammu "Rokasspiediena attālumā..."!

ReKurZeme, portāls

2012. gada 14. februāris 09:00

528
Laimē ielūgumu uz brāļu Auzānu jauno koncertprogrammu "Rokasspiediena attālumā..."!

Sestdien, 18. februārī, plkst.16 Liepājas Olimpiskā centra Rožu zālē ar jaunu koncertprogrammu "Rokasspiediena attālumā..." viesosies vairākos televīzijas šovos popularitāti ieguvušie brāļi Atis un Jānis Auzāni. Piedāvājam laimēt ielūgumus uz koncertu konkursā, kas ilgs līdz ceturtdienai, 16. februārim, plkst.9.

Pavisam tiks noteikti divi laimīgie uzvarētāji, kas saņems ielūgumu divām personām.

Lai uzvarētu konkursā, pareizi jāatbild uz vairākiem jautājumiem. Jautājumi šeit.

Ar konkursa uzvarētājiem sazināsimies personiski, tāpēc lūdzam pārbaudīt, vai reģistrācijas informācijā ir norādīts Jūsu kontakttālrunis.

Konkursā drīkst piedalīties tikai reģistrēti lietotāji. Lai veicas!

Atis un Jānis Auzāni ar koncertprogrammu vēlas skatītājus emocionāli aizvest prom no ikdienas steigas, likt ieskatīties pašiem sevī un atvērt durvis tam labajam, kas dzīvo katrā no mums. Koncerta muzikālais pavadījums tiks izpildīts pieklusinātā toņkārtā ar akustiskajām ģitārām un kontrabasu, kas radīs netipisku skanējumu un emocionālu tuvību. Noskaņu veidos gan mīlestības balādes, gan arī karstasinīga temperamenta piesātinātas dziesmas.

Šoreiz skatītājus pārsteigs abu brāļu divbalsīgais dziedājums, kuram pievienosies bekvokālistes - Anita Levša un Olga Stupiņa (Oranžais koris), kā arī spēcīgs pavadošo mūziķu sastāvs: Ēriks Upenieks – akustiskā ģitāra, Alex Mercy – akustiskā ģitāra, Viktors Veļičko – kontrabass, Nauris Bartusevičs – sitamie instrumenti.

Programmā iekļautas gan tautā iemīļotas melodijas Ata Auzāna aranžējumā – "Lūgums", "Zibsnī zvaigznes", "Ripo ratiņ", "Manai tautai", u.c., gan atpazīstami pasaules hīti - "Hallelujah", "Sway", "Phantom of the opera" u.c. un vairākas, īpaši šim koncertam radītas, dziesmas - "Dusi", "Lai līdzās būsi tu man", u.c.

Biļetes uz koncertu Biļešu paradīzes (www.bilesuparadize.lv) kasēs visā Latvijā un Liepājas Olimpiskajā centrā. Biļešu cenas 4 – 6 Ls.