Rekurzeme.lv ARHĪVS

Smaržas kā lieliska dāvana ikvienam!

2011. gada 25. novembris 23:17

916
Smaržas kā lieliska dāvana ikvienam!

Kā izvēlēties smaržas, lai tās ne tikai patiktu un piestāvētu Jums, bet arī ļautu izpausties?

Jūsu individualitātei, šarmam, harizmai, sievišķībai, temperamentam, raksturam un daudzām citām lietām?

Smaržas un to izvēle – tā ir tik pat atbildīga lieta, kā kleitas izvēle. Iespējams pat vēl svarīgāka lieta. Pieļaujams, ka sieviete varētu būt ģērbusies vienkāršās drēbēs bez jebkādām rotām, toties viņai noteikti lieliski jāsmaržo.

Kā izvēlēties smaržas?  Vispirms jātiek skaidrībā ar to, kādam nolūkam Jums tās vajadzīgas.
Ja Jūs vēlaties nomaskēt ne pārāk svaigo ķermeņa aromātu – tad šeit Jums smaržas nepalīdzēs. Tādā gadījumā vispiemērotākā lieta būs duša.

Smaržas – tā ir māksla, kuru jāmācās izprast.

Pastāv uzskats, ka sievietei jābūt vairākām smaržām, kurām ir atšķirīgi aromāti. Tomēr tas ir maldīgs uzskats, jo bieži vien arī pēc mazgāšanās dušā smaržas saglabā savu aromātu, tāpēc, bieži mainot aromātus, Jūs varat radīt ne vienmēr veiksmīgu aromātu kombināciju. Iegaumējiet to! Tik tiešām būtu vēlams, lai Jums būtu vairāki smaržu flakoni, bet tam jābūt vienam aromātam, tikai ar dažādu aromāta spilgtumu un piesātinājumu, kā arī dažādām smaržu buķetes nokrāsām. Kāpēc? Viss ir gaužām vienkārši. Dienā Jūs esat darbā vai augstskolā, tāpēc Jums pēc sevis jāatstāj tikai vieglu aromāta "šleifu". Svinīgā pasākumā vai pastaigas laikā svaigā gaisā Jūs varat izmantot daudz piesātinātāku un spilgtāku aromātu. Savukārt, ja Jūs pirms gulētiešanas uzsmidzināsiet spēcīgas smaržas, tad tas varētu izraisīt galvas sāpes tam, kurš guļ Jums līdzās.

Smaržu izvēle – tas tik tiešām ir grūts uzdevums. Lai šī izvēle būtu veiksmīga, Jums jāievēro dažas vienkāršas lietas:

•    neiegādājieties lētas smaržas. Tās nav noturīgas un izvēdināšanās laikā var ievērojami mainīt savu aromātu. Labāk, lai flakons ir mazāks, toties ar labām smaržām. Starp citu, kvalitatīvas smaržas, ir mazliet taukainas. Jo to sastāvā ir iekļautas eļļas, nevis spirts. Tieši šī iemesla dēļ tās ir pieņemts izsmidzināt uz atkailinātām ķermeņa daļām, nevis uz apģērbu.

•    nepērciet izlejamās smaržas. Bieži vien tur pārdod lētu aromatizētu ūdeni ar dārgo smaržu aromātiem.

•    nesteidzieties ar izvēli. Uzsmidziniet smaržas plaukstas iekšpusē un pagaidiet 3-6 minūtes. Tad atvērsies pilna smaržu buķete un aromāts iegūs jaunu nokrāsu. Kārtīgi pasmaržojiet, ja pēc dažām ieelpām Jūs vairs nejūtat aromātu – tad varat droši pirkt. Savukārt, ja Jūs jūtat aromātu vēl ilgi pēc kontakta ar Jūsu ožu – tad labāk nepirkt, jo tādas smaržas var izraisīt ne tikai galvassāpes, bet arī sliktu pašsajūtu.

•    labāk izvēlieties smaržas bez izsmidzinātāja. Tas ļaus daudz vieglāk uzklāt smaržas, kā arī šādas smaržas tiek lēnāk izlietotas.

•    salds, svaigs, ziedu, citrusu, mandeļu, rūgts, smagnējs vai tikko kā pamanāms aromāts – viss atkarīgs no Jūsu gaumes. Ja Jums ir mīļotais cilvēks, tad pirms smaržu iegādes labāk noskaidrojiet, kādi aromāti viņam patīk, lai pēc tam nerastos neērtas situācijas.

Un atcerieties, smaržas – tas ir vienīgais apģērbs, kurš Jums paliek mugurā, kad Jūs izģērbjaties….
Tagad arī StarStyle interneta veikalā Tev ir iespēja iegādāties savas iemīļotās smaržas!

http://www.starstyle.lv