Havjērs Garsija iepazīstina ar eksotisku ēdienu
Olīveļļā apceptas ķiploku pusītes, putnu gaļa, citrona šķēles un vēl pāri par desmit nosaukumu citu pārtikas produktu Rīgas restorānu "Tex Mex" šefpavāram Havjēram Garsijam vien zināmā secībā pamazām nonāk uz milzīgas pannas.
Sestdien Cīravas arovidusskolas virtuvē viņš gatavoja spāņu virtuves ēdienu paelju projekta "Palīdzot sev, palīdzu citiem – labāku dzīvi pensionāriem" dalībnieku priekam.
Pasākumā piedalījās projekta dalībnieki no Cīravas un Kazdangas.
Plašāk lasiet kādā no tuvākajiem "Kursas Laika" numuriem.
Kategorijas
- Citas ziņas
- Tirgus
- Atbildam lasītājiem
- Laža
- 8778
- Afiša
- Koncerti
- Sports
- Teātris
- Muzejos
- Izstādes
- Citi pasākumi
- Kino
- Balles
- Laikraksta arhīvs
- Video
- Foto
- Reklāmraksti
- Ekonomika
- Veselība
- Lietotāju raksti
- Kriminālziņas
- Kultūra
- Dzeja
- Konkursi
- Dzīvespriekam
- Sports
- Futbols
- Basketbols
- Handbols
- Autosports
- Motosports
- Volejbols
- Vieglatlētika
- Citi sporta veidi
- Florbols
- Hokejs
- Ziemas sporta veidi
- Soču Olimpiskās spēles
- Liepājas amatieru futbola čempionāts
- Lejaskurzemes novadu futbola čempionāts
- Pasaules ziņas
- Vietējās ziņas
- Liepājā
- Latvijas ziņas
- Dienvidkurzemes novadā
- Izglītība
- Sporta sērija "Izrāviens"
- Piedalies konkursā!
- Saeimas vēlēšanas
- Viena diena uzņēmumā
- Izklaide
- Projektu raksti
- Saimnieko gudri
- Atpazīsim melus!
- Kultūras saknes
- Rūpēsimies par vidi
- Mediju kritika
- Eiropā
- Starp divām reformām