Rekurzeme.lv ARHĪVS

MEDUS karte saldākai dzīvei!

2011. gada 18. maijs 08:00

546
MEDUS karte saldākai dzīvei!

Dzīvē mēdz būt piedāvājumi, no kuriem ir muļķīgi atteikties.

Nevis tāpēc, ka par iespējamiem labumiem kāds cenšas pārliecināt, bet gan tāpēc, ka tas patiešām ir izdevīgi.

Savukārt nepieņemt piedāvājumu tikai aizspriedumu vai ieraduma dēļ arī ir muļķīgi, jo izdevīgs piedāvājums sniedz iespēju uzkrāt un ietaupīt.

Pirmo reizi dzirdot par "Euroaptieka" MEDUS karti, nospriedu, ka tā būs kārtējā karte manā makā, kas nekādu būtisku atsvaru man kā "Euroaptieka" klientam nesniegs. Ak vai, kā es kļūdījos! Lai cik tas neticami arī neizklausītos, es guvu un vēl joprojām gūstu privilēģijas, iespējas ietaupīt un visbeidzot ļoti sirsnīgu attieksmi, kas protams, nav nopērkama, bet ir patīkami baudāma kā īpašs bonuss. Un vēl tas rada sirdsmieru, jo zinu, ka  tepat, manā aptiekā, vienmēr varu lūgt padomu MANAI farmaceitei. Jā – tieši tā MANAI "Euroaptiekas" farmaceitei. Jo zem vārda MANS mēs slēpjam personu, kurai mēs uzticamies, drošu, sirsnīgu un neatņemamu mūsu dzīves sastāvdaļu.

MEDUS karte sniedz iespēju saņemt atlaides, vienlaikus uz kartes uzkrājot EUROLATUS un EUROSANTĪMUS. Uzkrājums veidojas ļoti vienkārši: par katru recepti uz kartes tiek "uzlikts" uzkrājums 40 EUROSANTĪMI, bet par bērnu precēm, kosmētiku, uztura bagātinātājiem un vitamīniem – 6 % no pirkuma summas. Savukārt uz MEDUS kartes uzkrātos santīmus un latus var izmantot, lai norēķinātos par tekošajiem pirkumiem – līdz pat 30% apmērā no pirkuma vērtības.

Taču tas nav viss. MEDUS karte arī katru mēnesi sniedz izdevīgas atlaides akcijas precēm un bezrecepšu medikamentiem, kuras saņem tikai MEDUS kartes īpašnieki.

Rezultātā ietaupījums sanāk ļoti ievērojams. Nereti atlaide par svarīgākajām aptiekas precēm  ir pat viens lats, kas mūsdienās ir būtisks ģimenes budžeta atsvērums. Turklāt, ja kāds nav pārliecināts par uzkrāto – vai viņam pietiks naudiņa kārtējam pirkumam –, pirms tā veikšanas var palūgt farmaceiti apskatīties kartes bilanci vai pēc pirkuma palūgt izdrukāt sakrātās summas atskaiti.

Taču kopumā šis nav stāsts par izdrukām vai bilancēm, bet iespēju, kas tiek sniegta iedzīvotājiem kā būtisks atbalsts šajos ekonomiski sarežģītajos laikos. Un tas ir ja ne uzslavas, tad vismaz izmantošanas vērts. Es šo piedāvājumu izmantoju jau sen un arī jums iesaku, jo tāpēc MEDUS karte ir radīta – saldākai dzīvei.