Rekurzeme.lv ARHĪVS

Pagarināta pieteikšanās ZZ Čempionātam

2011. gada 24. marts 11:50

1626
Pagarināta pieteikšanās ZZ Čempionātam

Sakarā ar daudzajiem skolēnu lūgumiem pagarināt pieteikšanos ZZ Čempionātam skolēnu pavasara brīvdienu dēļ, Zelta Zivtiņa šo vēlēšanos izpilda. Līdz 31. martam ikvienai klasei ir iespēja pieteikties un izpildīt pirmo uzdevumu, lai piedalītos lielākajās Latvijas skolēnu sporta un prāta spēlēs ZZ Čempionāts.

To var izdarīt, reģistrējoties ZZ Čempionāta mājas lapā www.zzcempionats.lv un izpildot pirmo radošo klases uzdevumu. ZZ Čempionātam aicinātas pieteikties 6.-8. un 10.-11.klašu komandas no visas Latvijas.

ZZ Čempionāts, kuru nu jau piekto gadu organizē Zelta Zivtiņa sadarbībā ar jauniešu organizāciju Avantis, ieguvis milzīgu jauniešu atsaucību. Lai piedalīties varētu pēc iespējas vairāk klašu, šogad ir ievērojami palielināts dalībnieku skaits – pusfinālos varēs piedalīties 500 klašu, 400 vietā, un uz finālu Rīgā sabrauks 90 klases, 46 vietā. Tām klasēm, kas laicīgi, līdz 31.martam,  aizpildīs pirmo radošo uzdevumu un būs radošākas un čaklākas nekā citas, būs iespēja piedalīties kādā no desmit aizraujošajām pusfinālu sacensībām. Savukārt, gūstot uzvaru pusfināla sacensībās, klases varēs sevi pierādīt ZZ Čempionāta finālā 28.maijā Rīgā Esplanādē un laimēt galveno balvu – lieliskos TREK velosipēdus visai klasei no Sport 2000 !

No 1. aprīļa sāksies žūrijas darbs pie visu skolēnu pieteikuma anketu apkopošanas un radošo uzdevumu izvērtēšanas. Žūrijā darbosies sporta skolotājs Ufo (Kaspars Upacieris), Zelta Zivtiņas seriāla varoņi, jauniešu organizācijas Avantis pārstāvji, kā arī ZZ Čempionāta galvenais tiesnesis. Tās klases, kuras savu sportisko meistarību, atraktivitāti un draudzības garu pierādīs Lielāko Latvijas skolēnu sporta un prāta spēļu pusfināla posmos visā Latvijā, tiks paziņotas mājas lapā www.zzcempionats.lv.