Rekurzeme.lv ARHĪVS

"Labdarības maratonā 2011" startē vairāk nekā 60 dalībnieki

2011. gada 22. marts 11:48

330
"Labdarības maratonā 2011" startē vairāk nekā 60 dalībnieki

Pirmdienas, 21. marta, rītā vairāk nekā kā 60 dalībnieki sāka savu piedzīvojumu "Labdarības maratonā 2011" ar cēlu mērķi - palīdzēt segt ārstēšanas un rehabilitācijas izdevumus Artim Šteingoldam, Annai Skrūzmanei un Agnesei Vitānei.

No 21. marta līdz 27. martam rit Maratona iepazīšanās nedēļa, taču vēl ir iespēja pieteikties tiem, kas to nav izdarījuši, jo pieteikšanās pasākumam iespējama visu maratona laiku. Tomēr organizatori iesaka pasteigties, lai nenokavētu projekta konkursus un citas radošās aktivitātes.

Projekta organizatori aicina arī uzņēmumus veidot savas dalībnieku komandas, tādejādi papildinot ziedojumu, stiprinot sava uzņēmuma tēlu un saliedējot uzņēmuma darbiniekus.

Katra no sešām maratona nedēļām atbilst savai tematikai, kurās dalībniekiem tiks dota iespēja iesaistīties dažādās aktivitātēs. Katras nedēļas uzvarētāji, kā arī nomināciju ieguvēji saņems balvas no maratona atbalstītājiem. Atbalstītāji arī visu projekta laiku dalībniekiem piešķir lieliskas atlaides savām precēm un pakalpojumiem.

30. aprīlī visa projekta laikā uzkrāto enerģiju un pozitīvo emociju lādiņu dalībnieki varēs izmantot, piedaloties Latvijas uzkopšanā Lielajā Talkā, savukārt, par labi paveikto darbu Labdarības maratona dalībnieki priecēs gan sevi, gan citus 6. maija noslēguma ceremonijā TC MOLS.
 
Sīkāku informāciju par projektu, pieteikuma anketu un kontaktus var atrast mājaslapā.