Rekurzeme.lv ARHĪVS

Par un ap vidi ar Māri Olti

2011. gada 12. marts 11:32

832
Par un ap vidi ar Māri Olti

Ceturtdien, 17. martā, no plkst.11.30 Liepājas Universitātē notiks Komunikāciju diena „Vide faktos”.
Pasākums notiks divās daļās: Aktu zālē par vidi un ar to saistītām tēmām, bet Liepājas Universitātes kafejnīcā „Tik Tak” par raidījumu „Vides fakti”.

Katru gadu pavasarī Liepājas Universitātes Studentu padome rīko pasākumu Komunikāciju diena, kurā ar studentiem un universitātes darbiniekiem tiek apspriestas dažādas aktuālas tēmas. Piemēram, pagājušā gada tēma bija saistīta ar Saeimas vēlēšanām un jauniešu līdzdalību politiskajos procesos. Par šo tēmu diskusiju vadīja Valsts prezidents Valdis Zatlers.

Šoreiz tēma izvēlēta saistībā ar vidi. Par un ap to stāstīs un diskusijas Liepājas Universitātes Aktu zālē vadīs vides draugs, zaļā dzīves veida atbalstītājs un TV seja Māris Olte. Ikvienam interesentam būs iespēja piedalīties diskusijā un uzdot sev interesējošus jautājumus M. Oltem.

Otrā lekcija plkst.14 paredzēta neformālākā gaisotnē LiepU kafejnīcā „Tik Tak”. Tajā piedalīsies raidījuma „Vides fakti” komandas locekļi un sniegs nelielu aizkulisēs, sižetu tapšanā un citās ar raidījuma tapšanu saistītās lietās. Ikviens ir aicināts piedalīties, uzdot savus jautājumus vai vienkārši labi pavadīt laiku un uzzināt ko jaunu!

Ieteicams vispirms pieteikties uz šīm lekcijām Studentu padomē Lielā ielā 14, 125.kabinetā vai rakstot uz e-pastu dan.eliiza@gmail.com. E-pastā lūdzu norādīt vārdu, uzvārdu, kā arī to, vai apmeklēs abas lekcijas vai tikai kādu no tām.