Rekurzeme.lv ARHĪVS

Lielkoncerta "Liepāja svin" mūziķi dalās iespaidos par Liepāju

2011. gada 9. marts 14:41

859
Lielkoncerta "Liepāja svin" mūziķi dalās iespaidos par Liepāju

Jau nākamnedēļ, 19. martā, Liepājas Olimpiskā centra Arēnā notiks Liepājas dzimšanas dienas svinību lielkoncerts „Liepāja svin”. Tajā uzstāsies mūziķis Intars Busulis, grupas „The Hobos”, „Astro’n’out”, „Musiqq” un Edijs Šnipke ar „NBS bigbendu”.

„Liepājā spēlēt vienmēr ir kā nelieli svētki, jo daudzi no mūsu grupas veiksmīgākajiem koncertiem notikuši tieši šeit. Liepāja vienmēr ir dzīva, vienmēr nomodā, vienmēr prot uzņemt viesus, tāpēc ar nepacietību gaidām Liepājas dzimšanas dienu,” telefonsarunā ar Rietumu Radio savos iespaidos par Liepāju dalās grupa „Astro’n’out”.

Arī mūziķis Intars Busulis pauž prieku par iespēju piedalīties Liepājas dzimšanas dienas svinībās, uzsverot, ka Liepāja ir pilsēta, kurā mīt mūzikas gars. „Tas ir jūtams gan cilvēkos, gan aktīvajā mūzikas dzīvē. Mums ir liels prieks uzstāties liepājniekiem, cilvēkiem, kuriem piemīt īpaša mūzikas gaume,” stāsta mūziķis, kas uz Liepāju nebrauks viens, bet gan ar meiteņu trio „Lady’s Sweet” un pavadošo grupu „Sweet Waterz”.

„Liepāja noteikti ir Latvijas mūzikas galvaspilsēta,” uzskata grupa „Musiqq”. Abi puiši esot ļoti priecīgi, ka ir liepājnieki un varot teikt, ka tā ir viņu pilsēta.

Biļetes uz lielkoncertu „Liepāja svin” pieejamas „Biļešu Paradīzes” kasēs (Liepājas Olimpiskajā centrā, Latvijas 1.rokkafejnīcā, Liepājas teātrī un „Rimi Ostmala”) un internetā – www.bilesuparadize.lv. Koncertu organizē Rietumu Radio sadarbībā ar Liepājas Kultūras pārvaldi.