Rekurzeme.lv ARHĪVS

Sieviešu tiesību institūta galvenā balva sievietei–līderei – Sandrai Slavišenai-Doršai

2011. gada 7. marts 14:15

739
Sieviešu tiesību institūta galvenā balva sievietei–līderei – Sandrai Slavišenai-Doršai

Sadzirdēt, saskatīt, novērtēt un pateikt "Paldies" mūs aicināja Sieviešu tiesību institūts. Arī izvirzīt un pieteikt kandidātes konkursam "Gada balvai sieviete – līdere", kuras 2010. gadā veicinājušas citu sieviešu iekļaušanos sabiedriskajā dzīvē.

Fotogaleriju skatiet šeit!

Nīcas novada biedrība "Cerību krāsa" pieteica savus sadarbības partnerus: vācu –latviešu biedrības vadītāju Taisiju Hristoļubovu, Dunalkas NVO biedrības "Dadzis" vadītāju Mirdzu Ventaskrasti un Liepājas Mūzikas vidusskolas pedagogu, zvanu kora "Campanella" vadītāju skolotāju Astru Ziemeli.

Turpinot sieviešu solidaritātes tradīcijas, Sieviešu tiesību institūts katru gadu organizē svinīgus pavasara svētkus visas Latvijas sievietēm. Šogad svētki notika sestdien, 5. martā, Skrīveru kultūras namā.

"Gada balvai" tika pieteiktas 14 kandidātes. Galveno balvu saņēma un "sieviete – līdere" 2010. gadā ir Sandra Slavišena-Dorša: sieviete no Amatas novada, Skujenes pagasta.

Svētku pasākumā uzklausījām Sabiedrības integrācijas fonda padomes locekles, Sieviešu tiesību institūta valdes priekšsēdētājas Lailas Balgas, Liepājas pilsētas pašvaldības ekspertes NVO un sabiedrības integrācijas lietās Brigitas Dreižes un Eiropas Dzimumu līdztiesības institūta Latvijas pārstāves, Latvijas Sieviešu nevalstisko organizāciju sadarbības tīkla valdes priekšsēdētājas Inetas Lelītes uzrunu.

Visām sievietēm "Gada balvas" ceremonija bija gods un gandarījums par paveikto. Baudījām Skrīveru kultūras nama pašdarbnieku atraktīvo koncertu.

Esam gandarītas un no sirds un ar dziļu cieņu gribam pateikt paldies Liepājas pilsētas domei.  Paldies par iespēju piedalīties un baudīt šos skaistos pavasara svētkus, nodrošinot mūs ar transportu! Mīļš paldies arī SIA "Grobiņas ziedi"!