“Priekules maizes ceptuve” pircējus cer noturēt ar cenu un kvalitāti
Saglabāt iecienītākos produktus un strādāt pie jauniem cenšas “LPB” SIA “Priekules maizes ceptuve”. Pērn izdevies paplašināt tirgus ģeogrāfiju.
“Strādājam, cenšamies, ražojam,” par ceptuves darbu saka tās vadītāja Zane Barute. Šajā gadā jauni produkcijas veidi vēl nav izlaisti, uzņēmums strādā pie jau esošajiem. Kopumā tas cep 50 dažāda nosaukuma maizes veidu.
Maizīte tiek cepta Priekulē, konditorejas cehs iekārtots arī Liepājā. Tas sācis ražot cepumus “ar taurenīti”. 250 – 300 gramu kastītēs iepakotos našķus vieno dizains – raibs vasaras simbols.
Uzņēmums paplašinājis tirdzniecības loku – Priekules maize nopērkama arī Rīgā. Kopš pagājušā gada decembra priekulnieku izstrādājumi iegādājami Kurzemes puses veikalu tīklā “Maxima”, citos tīklos tie iegājuši jau agrāk.
Pircējus cepēji cenšoties noturēt ar cenu un kvalitāti. Savukārt “kvalitāte ir atkarīga no darbiniekiem”. Ne visi darbi cehā ir automatizēti.
Kategorijas
- Citas ziņas
- Tirgus
- Atbildam lasītājiem
- Laža
- 8778
- Afiša
- Koncerti
- Sports
- Teātris
- Muzejos
- Izstādes
- Citi pasākumi
- Kino
- Balles
- Laikraksta arhīvs
- Video
- Foto
- Reklāmraksti
- Ekonomika
- Veselība
- Lietotāju raksti
- Kriminālziņas
- Kultūra
- Dzeja
- Konkursi
- Dzīvespriekam
- Sports
- Futbols
- Basketbols
- Handbols
- Autosports
- Motosports
- Volejbols
- Vieglatlētika
- Citi sporta veidi
- Florbols
- Hokejs
- Ziemas sporta veidi
- Soču Olimpiskās spēles
- Liepājas amatieru futbola čempionāts
- Lejaskurzemes novadu futbola čempionāts
- Pasaules ziņas
- Vietējās ziņas
- Liepājā
- Latvijas ziņas
- Dienvidkurzemes novadā
- Izglītība
- Sporta sērija "Izrāviens"
- Piedalies konkursā!
- Saeimas vēlēšanas
- Viena diena uzņēmumā
- Izklaide
- Projektu raksti
- Saimnieko gudri
- Atpazīsim melus!
- Kultūras saknes
- Rūpēsimies par vidi
- Mediju kritika
- Eiropā
- Starp divām reformām