Rekurzeme.lv ARHĪVS

PR: "Zelta Zivtiņas" vasaras loterijas galvenā balva "Fiat 500" aizceļo uz Liepāju

2010. gada 5. oktobris 13:06

725
PR: "Zelta Zivtiņas" vasaras loterijas galvenā balva "Fiat 500" aizceļo uz Liepāju

Noslēdzoties draudzīgākās un izdevīgākās sarunu kartes Zelta Zivtiņa grandiozajai vasaras loterijai, kurā piedalījās vairāk nekā 200 000 Zelta Zivtiņas lietotāju, izlozēta tās galvenā balva – automašīna Fiat 500 koši dzeltenā krāsā. Automašīnu laimējusi Iveta Skribāne no Liepājas. Viņa visas vasaras garumā loterijai nosūtīja tikai trīs pieteikuma īsziņas.

Zelta Zivtiņas vēsturē lielākā un vērtīgām balvām bagātākā loterija norisinājās trīs starpizlozes kārtās, katrā no tām izlozējot Electra velosipēdus, Vespa motorollerus, mobilos telefonus un citas lieliskas balvas, un vienā galvenajā izlozē, kurā varēja laimēt saulaini dzelteno automašīnu Fiat 500. "Kad man piezvanīja no Zelta Zivtiņas, lai apsveiktu ar uzvaru, es neticēju, ka tas tiešām ir noticis! Sākumā domāju, ka mani vienkārši izjoko. Tagad noteikti pēc iespējas ātrāk centīšos iegūt autovadītāja apliecību, lai ar savu jauno auto varētu vizināties pa Liepāju!" teica Zelta Zivtiņas Lielās vasaras loterijas galvenās balvas ieguvēja Iveta Skribāne.

Savukārt 3. izlozes galveno balvu – motorolleri – ieguva Lana Puriņa no Kuldīgas.

ZZ Loterijas izloze tika organizēta četros posmos, no kuriem pēdējais notika 13.septembrī. Zelta Zivtiņas vasaras loterijā kopumā tika izlozētas 4234 dažādas balvas, tostarp automašīna Fiat 500, 3 Vespa motorolleri, 30 Electra riteņi un 600 mobilie telefoni Samsung Corby. Loterijas dalībnieki laimētās balvas varēs saņemt Tele2 klientu apkalpošanas centros un pie Tele2 dīleriem līdz 2010. gada 15. oktobrim.