Rekurzeme.lv ARHĪVS

Latvijas alus pārsteidzis Blekpūlas žurnālistu nesagatavotu

BNS, ziņu aģentūra

2010. gada 3. septembris 13:08

742
Latvijas alus pārsteidzis Blekpūlas žurnālistu nesagatavotu

Pēc Anglijas futbola Premjerlīgas kluba "Blackpool" viesošanās Jelgavā Blekpūlas avīzes žurnālists brīdina savus tautiešus būt piesardzīgākiem ar Latvijas alu, jo tas var izrādīties spēcīgāks par pašu baudītāju.

Stīvs Kanavans "The Gazzette" lasītājiem iesaka pirms putu notraukšanas no kausa vispirms painteresēties, kāds ir alkohola saturs miestiņā, un tikai pēc tam bezrūpīgi izmalkot sešus kausus. Žurnālista pieredze izvērtusies visai mokoša, jo viņš pamodies savā numuriņā uz vannas istabas grīdas, apsedzies ar mazu roku dvielīti. Turklāt smagas paģiru izpausmes aprakstnieku mocījušas krietni ilgi.

Žurnālists arī bijis vīlies par Latvijā valdošo aukstumu, tādēļ ceļojuma garderobē iekļautās sandales, šorti un saules aizsardzības krēms izrādījušies pilnīgi lieki.

Taču ideju "Blackpool" aizvadīt draudzības spēli Latvijā pret FK "Jelgava" Kanavans vērtē atzinīgi, norādot, ka pēc īpašnieka Valērija Belokoņa iespaidīgajiem finanšu ieguldījumiem Anglijas klubā nevienam pret to nevarētu būt iebildumi. Spēles nolūks bija "Blackpool" popularizēšana Latvijā, nešaubās žurnālists.

Jau ziņots, ka Zemgales olimpiskā centra atklāšanas spēlē, kurā "Blackpool" iztika bez sešiem pamatsastāva spēlētājiem, FK "Jelgava" ceturtdien uzvarēja ar 2:1.