Rekurzeme.lv ARHĪVS

Grobiņa sagrauj Aizputes pagastu, Bunka apspēlē Dunalku

Uldis Dobelis

2010. gada 29. jūlijs 21:46

3922
Grobiņa sagrauj Aizputes pagastu, Bunka apspēlē Dunalku

PAPILDINĀTS AR CETURTO RINDKOPU. Šovakar, 29. jūlijā, Grobiņas stadionā Lejaskurzemes novadu čempionātā minifutbolā aukstu dušu Aizputes pagasta komandai sagādāja Grobiņas futbolisti. Vēl Bunka pārliecinoši uzvarēja Dunalku, bet Priekule jau pirmajās minūtēs izvirzījās vadībā pret Kalētiem.

Grobiņas futbolisti mačā pret Aizputes pagastu jau pēc pirmā puslaika bija vadībā ar 4:0, otrajā puslaikā guva vēl tikpat vārtus un svinēja uzvaru ar 8:0. Piecu minūšu noraidījumu par izrunāšanos ar tiesnesi mačā izpelnījās Grobiņas futbolists Kārlis Pļaviņš.

Paralēlā spēlē Bunka pēc pirmā puslaika bija vadībā ar 1:0 pret Dunalku, visā mačā svinot uzvaru ar 5:1. Vienus vārtus Bunkas futbolisti guva ar "pendeli".

Pēc šīm abām spēlēm laukumā devās Priekules un Kalētu futbolisti. Jau pirmajās minūtēs Priekule izvirzījās vadībā ar 1:0. Visā mačā Priekule uzvarēja ar 3:2, ziņo spēles tiesnesis Raitis Feldmanis.

Portāla apmeklētāji ziņo, ka Nīca šovakar Vaiņodes stadionā ar 4:0 sagrāvusi Vaiņodi. Portāla rīcībā nav informācija, kā nospēlēja Medze un Embūte, kā arī Pāvilosta un Grobiņas pagasts.