Rekurzeme.lv ARHĪVS

Lejaskurzemes novadu futbolisti kaldina medaļas Lietuvā

Uldis Dobelis

2010. gada 29. jūlijs 12:19

1314
Lejaskurzemes novadu futbolisti kaldina medaļas Lietuvā

Lejaskurzemes novadu futbolisti Lietuvas pilsētā Skodā ar panākumiem piedalījušies Latvijas un Lietuvas pārrobežu projekta sacensībās minifutbolā. Projekta turpinājumā lietuvieši brauks sportot uz Aizputi.

36 gadus veco un vecāku futbolistu grupā uzvarēja Aizputes futbolisti, kuri ar 2:1 pārspēja Skodu un ar 2:0 uzvarēja Grobiņu. Otro vietu izcīnīja grobiņnieki, kuri Skodu pārspēja ar 2:0.

21 līdz 35 gadus veco sportistu grupā četru komandu konkurencē uzvarēja Skodas futbolisti, kuri ar 1:0 pārspēja Aizputi, ar 2:0 uzvarēja Vaiņodi un nospēlēja neizšķirti 0:0 ar Grobiņu. Otrā vieta tika aizputniekiem. Viņi ar 3:0 uzvarēja Vaiņodi un nospēlēja neizšķirti 0:0 ar Grobiņu. Godpilno trešo vietu ieguva Grobiņa, kas ar Vaiņodi nospēlēja neizšķirti – 0:0.

16 līdz 20 gadus veco futbolistu komandas tika sadalītas trīs apakšgrupās, noskaidrojot labāko vienību katrā, tās turpināja cīņu par medaļām. A apakšgrupā uzvarēja Bunka, aiz sevis atstājot Lietuvas komandu “Desriai” un Rucavu. B apakšgrupā triumfēja Aizpute, aiz sevis atstājot Bārtu un Lietuvas komandu “Arsenalas”. C apakšgrupā uzvarēja Lietuvas komanda “Ylakiai”, otro vietu ieguva “Mosēde”, trešā palika Vaiņode.

Šās vecuma grupas trīs labāko komandu finālā uzvarēja Aizpute, kas ar 1:0 pārspēja Bunku un ar 3:0 uzvarēja “Ylakiai”. Otro vietu ieguva Bunka, kas ar 1:0 uzvarēja “Ylakiai”.

Vēl uzvarētājus noskaidroja arī 13 līdz 15 gadus veco futbolistu grupā. Tajā finālā spēlēja Lietuvas komandas, bet mačā par trešo vietu Aizpute ar 0:1 zaudēja Lietuvas komandai “Lafesta”.

7. augustā lietuvieši brauks uz Aizputi, kur būs atbildes mači ielu basketbolā un minifutbolā.