Rekurzeme.lv ARHĪVS

"Baltic Beach Party" iet bojā jaunietis

Diena.lv, portāls

2010. gada 24. jūlijs 12:34

1184
"Baltic Beach Party" iet bojā jaunietis

Piektdienas pēcpusdienā Liepājā, Zvejnieku alejā, gājis bojā 20 gadus vecs jaunietis, kurš saņēmis nāvējošu strāvas triecienu, informē Valsts policijas Kurzemes reģiona pārvaldes priekšnieka palīdze Jolanta Knīse.

Nelaime notikusi ap pulksten trijiem dienā. 1990.gadā dzimušais puisis gribējis palīdzēt strādniekam, iespējams, savam radiniekam, saslēgt elektrovadus, kas nodrošina ar nepieciešamo elektroenerģiju festivāla "Baltic Beach Party"  infrastruktūru.

Taču šis mēģinājums beidzies traģiski, jo jauneklis pieskāries atkailinātam elektrības elementam un saņēmis tik jaudīgo strāvas triecienu, ka palīgā atsteigušies mediķi vairs nespēja viņu glābt.

J. Knīse norāda, ka šī ir sākotnēja informācija par notikušo. Policija veic izmeklēšanu, lai noskaidrotu visas nelaimes nianses. Iespējams, traģēdiju veicinājuši laika apstākļi. Pēcpusdienā pilsēta pludo no lietugāzēm un gaisā pēc  zibens spērieniem virmo ozona smarža.

Negadījums noticis kļūmes dēļ un nav saistīts ar laika apstākļiem, alkoholu vai vardarbību, uzsver preses centrā.

Kā portālam Diena.lv pastāstīja festivāla organizatoru pārstāvis Edgars Džiguns, "zinām par šo negadījumu, izsakām līdzjūtību, taču pagaidām policijas darbību nekomentēsim. Gadījums ir ārkārtīgi nopietns." Viņš arī norādīja, ka "šobrīd netiek pieņemti nekādi lēmumi, kas varētu ietekmēt festivāla norisi".

Festivāla rīkotāji izsaka līdzjūtību bojāgājušā jaunieša tuviniekiem.