Rekurzeme.lv ARHĪVS

Vaiņodes futbolisti izglābjas pret Medzi, Priekule uzvar Embūti

Uldis Dobelis

2010. gada 23. jūlijs 13:15

2682
Vaiņodes futbolisti izglābjas pret Medzi, Priekule uzvar Embūti

Lejaskurzemes novadu čempionātā minifutbolā Vaiņode ceturtdien spēles pēdējās sekundēs izglābās pret Medzi, savukārt Priekule pārliecinoši uzvarēja Embūti. Šovakar, 23. jūlijā, Aizputē notiks mačs starp Aizputes pagastu un Nīcu.

Vaiņode savā laukumā pret Medzi izvirzījās vadībā ar 2:0, bet pirmā puslaika beigās Medze vienus vārtus atguva, stāsta Vaiņodes komandas vārtsargs Arturs Auders.

Otrajā puslaikā Medzes futbolisti izvirzījās vadībā ar 3:2, bet Vaiņode mača pēdējās sekundēs rezultātu izlīdzināja. Spēle noslēdzās neizšķirti - 3:3.

"Medze trešos vārtus iesita ar roku, ja mēs nebūtu rezultātu izlīdzinājuši, tas nebūtu taisnīgs," uzskata A. Auders. Vaiņode trešos vārtus guvusi aptuveni no astoņiem metriem, vārtu priekšā bijusi burzma, vārtsargs bumbu, iespējams, nav redzējusi, tā ielidojusi vārtu stūrī.

Vēl ceturtdien Priekule Vaiņodes stadionā ar 3:0 uzvarēja Embūti, ziņo Priekules novada sporta metodiķis Mārtiņš Mikāls. Viņš stāsta, ka Priekule pirmos vārtus guvusi ap pirmā puslaika astoto minūti, bet otros un trešos izdevies iesist tikai otrajā puslaikā.

Aizputes pagasts un Nīca šovakar Aizputes stadionā spēlēs pulksten 19.30.