Rekurzeme.lv ARHĪVS

Noslēdzas pirmā "Poniju skola"

Ilze Vainovska

2010. gada 21. jūlijs 14:33

1371
Noslēdzas pirmā "Poniju skola"

Grobiņas novada "Dižvanagos" aizvadīta sešu dienu garā integrējošā nometne bērniem "Poniju skola", pastāsta biedrības "Dižvanagi" vadītāja Ilze Durņeva.

Nometnes laikā 15 bērni apguva pirmās iemaņas saskarsmē ar ponijiem un notika arī māla veidošanas nodarbības, kā arī bija iespējas jautri kopā pavadīt brīvo laiku. Bērnu vecāki izteikuši lielu paldies par šādu integrējošu nometni, kurā piedalījās arī bērni ar īpašām vajadzībām, un vēlētos "Poniju skolu" pat divas reizes gadā.

Biedrība izsaka lielu paldies Liepājas pilsētas Izglītības pārvaldei, ar kuras finansiālu atbalstu nometne notika, un AS "Aldaris" par iespēju veldzēties ar kvasu un minerālūdeni. "Uzrakstīju "Aldara" Kurzemes reģiona vadībai lūgumu palīdzēt un mums atveda kvasu, ūdeni - gan gāzētu, gan negāzētu. tiešām liels palides," teic I. Durņeva. Viņa vērtē, ka uzņēmēji joprojām esot atsaucīgi: "Nav tā, ka visi pasaka "ej ratā un liec mani mierā"." Ar "Pirmās rokkafejnīcas" atbalstu "Baltic Beach party" apmeklēs arī ģimenes, kurās aug bērni ar īpašām vajadzībām. Biedrības bērni un vecāki var pavadīt brīvo laiku arī "Dzintara boulingā", šādu iespēju dāvājis Oļegs Polovjanovs.