Rekurzeme.lv ARHĪVS

Liepājā notiks Baltijas jūras kausa izcīņa skeitborda slalomā

Uldis Dobelis

2010. gada 21. jūlijs 12:41

434
Liepājā notiks Baltijas jūras kausa izcīņa skeitborda slalomā

Sestdien, 24. jūlijā, pulksten 11 Liepājā, Jūrmalas ielas galā pie parka un netālu no skeitparka, notiks Baltijas jūras kausa izcīņa skeitborda slalomā.

Sacensību programmā būs paralēlais līnijslaloms, paralēlais speciālais slaloms un augstlēkšana, informē Liepājas skeitborda kluba "O.S.S.G." vadītājs Ainars Jermačenko.

Sacensībās piedalīsies visi spēcīgākie Latvijas skeitborda slaloma braucēji.  Savu dalību ir pieteikuši arī Čehijas un Lietuvas skeitbordisti.

No Latvijas sportistiem favorītu lomā būs pats A. Jermačenko, kurš ir 2008. gada Pasaules amatieru vicečempions un 2009. gada Eiropas vicečempions paralēlajā slalomā, kā arī Latvijas rekorda īpašnieks.

Piedalīsies arī Jānis Kuzmins, kura sasniegumu sarakstā ir 2007.,2008. gada Eiropas čempiona tituls "PRO" grupā, viņš ir arī 2007. gada pasaules čempions "PRO" grupā, 2009. gada PRO grupas Eiropas čempions speciālajā un paralēlajā slalomā, vairāku pasaules kausa posmu uzvarētājs, Latvijas un pasaules rekorda īpašnieks.

Uz starta izies arī Gustavs Gailītis, kurš vairākkārt ir ticis pie medaļām Eiropas čempionātā, viņš ir arī  pasaules kausu uzvarētājs, pasaules un Latvijas rekorda īpašnieks. Piedalīsies arī Eiropas un Latvijas čempione Lienīte Skaraine.