Rekurzeme.lv ARHĪVS

Mūziķis Tomass Kleins Labiedarbi.lv projektu konkursa uzvarētājai palīdz izvēlēties ģitāru

2010. gada 21. jūlijs 11:09

425
Mūziķis Tomass Kleins Labiedarbi.lv projektu konkursa uzvarētājai palīdz izvēlēties ģitāru

Atbalstot labdarības projektu Labiedarbi.lv, mūziķis Tomass Kleins vakar, 19.jūlijā, mēroja ceļu no Liepājas uz Rīgu, lai pirmos akordus parādītu Labo Darbu 2.projekta konkursa uzvarētājai Ramonai un palīdzētu meitenei izvēlēties viņas pirmo instrumentu ģitārspēles apmācības uzsākšanai.

Ramona ir 12 gadus jauna meitene no Madonas, kas ar 2101 balss lielu sabiedrības atbalstu Labiedarbi.lv otrajā projektu konkursā ieguva 1.vietu, saņemot 350 latu lielu finansējumu sava sapņa piepildīšanai - akustiskās ģitāras komplekta iegādei, kas nodrošinātu meitenei iespēju uzsākt ģitārspēles pamācību. Ramona jau šobrīd muzikāli izglītojas, spēlējot klavieres un flautu, kā arī dziedot korī un vietējā popgrupā „Smaidiņš”.

„Tā spēlēt ģitāru kā Tomass Kleins prot tikai tie, kam Dieviņš devis īpašu talantu! Taču cerību, ka papildus klavierēm un flautiņai, ko mūzikas skolā apgūstu šobrīd, arī es varu iemācīties spēlēt ģitāru, un ne tikai savam priekam, bet arī lai iepriecinātu pārējos, neesmu atmetusi un neatmetīšu arī tad, ja šajā projektiņā zaļā gaisma tiks dota kādam citam! Lai atbalstu un cilvēkmīlestību gūst tas, kam tas visvairāk nepieciešams! Lai gan, ja godīgi - tik ļoti gribētos,” projekta pieteikumā mums rakstīja divpadsmitgadīgā Ramona.

Labie Darbi sagādāja Ramonai pārsteigumu – ģitāras izvēlē jauno mūziķi ieradies konsultēt bija viņas favorīts Tomass Kleins. Labie Darbi un Ramonas ģimene mūziķim Tomasam Kleinam izsaka vislielāko pateicību par neaizmirstamu mirkļu sagādāšanu jaunajai mūziķei.

Sīkāka informācija par Ramonas dalību un rezultātiem Labiedarbi.lv projektu konkursā atrodama šeit: www.labiedarbi.lv/lv/rezultati/lai-skan-no-sirds-uz-sirdi.html

Par Labiedarbi.lv
Labiedarbi.lv ir SMScredit.lv un Draugiem.lv sadarbības rezultāts – labdarības projekts ar mērķi finansiāli un mantiski atbalstīt Latvijas iedzīvotāju personīgās attīstības un profesionālās izaugsmes iespējas. Labiedarbi.lv ir interaktīvs ikmēneša projektu konkurss, kurā var piedalīties vai līdzdarboties ikviens interneta lietotājs. Tā ideja ir nodrošināt iespēju talantīgiem, apdāvinātiem, ideju bagātiem, apņēmīgiem un uz izaugsmi orientētiem Latvijas iedzīvotājiem viegli un ātri saņemt finansiālu atbalstu viņu individuālo mērķu sasniegšanā. Viens projektu pieteikums var pretendēt uz līdz pat 2000 Ls lielu finansiālu atbalstu. Kopējais konkursa ikmēneša finansējuma fonds ir mainīgs no 5000 līdz 7000 Ls un vairāk, ko veido SMScredit.lv ikmēneša ziedojums 0.50Ls apmērā no katra uzņēmuma izsniegtā aizdevuma iepriekšējā mēnesī. Sīkāka informācija par Labiedarbi.lv projektu konkursa norises kārtību www.labiedarbi.lv/lv/konkursa-nolikums/.