Rekurzeme.lv ARHĪVS

Pāvilosta nospēlē neizšķirti ar Dunalku, Embūte ar Grobiņas pagastu

Uldis Dobelis

2010. gada 21. jūlijs 10:58

1575
Pāvilosta nospēlē neizšķirti ar Dunalku, Embūte ar Grobiņas pagastu

Lejaskurzemes novadu čempionātā minifutbolā otrdien, 20. jūlijā, Pāvilosta savā laukumā nospēlēja neizšķirti ar Dunalku, bet Embūtes futbolisti Vaiņodē cīnījās neizšķirti ar Grobiņas pagastu. Šovakar, 21. jūlijā, kalēti spēlēs ar Grobiņas pagastu.

"Mums bija lieli robi sastāvā, spēlējām ar vienu maiņu, to pašu uz ielas atradām," stāsta Pāvilostas novada sporta metodiķis Aldis Barsukovs.

Viņš norāda, ka Pāvilosta pirmajā puslaikā izvirzījusies vadībā ar 1:0, bet Dunalka vienā no nākamajiem uzbrukumiem panākusi neizšķirtu. Mača turpinājumā Pāvilosta atkal izvirzījusies vadībā, bet Dunalka tūlīt atkal panākusi neizšķirtu. Otrajā puslaikā vārti vairs netika gūti. Mačs noslēdzās neizšķirti - 2:2.

Grobiņas pagasta futbolisti Vaiņodē pirmo puslaiku pret Embūti uzvarēja ar 1:0. Vārtus guva Mārtiņš Kalinčenko, stāsta Grobiņas pagasta sporta metodiķis Aigars Gedoviuss.

Otrajā puslaikā embūtnieki centās atspēlēties, tas viņiem arī izdevās. Spēle noslēdzās neizšķirti - 1:1. "Aizsardzība piekliboja, Embūtei bija vēl vairākas iespējas, pēdējās sekundēs gan arī Mārtiņš aizsita gar vārtiem," notikumus otrajā puslaikā komentē A. Gedoviuss.

Šovakar, 21. jūlijā, pulksten 19.30 Dubeņu stadionā spēlēs Grobiņas pagasts un Kalēti.