Rekurzeme.lv ARHĪVS

Medzes pagasta svētki

Uldis Dobelis

2013. gada 26. jūlijs 09:32

36
Medzes pagasta svētki

Medzes pagasta svētki sestdien, 27. jūlijā, iesāksies pulksten 7 no rīta ar makšķerēšanas sacensībām Baronu dīķos. Pulksten 10 kapsēdniekus modinās pūtēju orķestris, bet pulksten 12 sāksies sporta aktivitātes smilšu volejbola laukumā pretīm dzīvojamām mājām Kapsēdes centrā. Reģistrēšanās spēlēm no 11.30 un komandā - četri cilvēki no 14 gadu vecuma.

Laukumā pie pagasta pārvaldes pulksten 11 sāksies koncerts, kurā piedalīsies Medzes pagasta pašdarbības kolektīvi, kā arī Ivo Fomins ar grupu un tautas deju ansamblis "Rucavietis".

Pulksten 12 tiks atklāta Liepājas Dizaina un mākslas vidusskolas audzēknes Endijas Šķēdnieces foto izstāde "Motokross un daba".

Pulksten 12.30 būs spēles, rotaļas, atrakcijas un jautrošanās bērniem. Visas dienas garumā varēs lēkāt piepūšamajās atrakcijās. darbosies pašdarinātu rotu un rokdarbu tirdziņš.

Pulksten 14 ar fragmentiem no Rūdolfa Blaumaņa izrādes "Trīnes grēki" uzstāsies Grobiņas kultūras centra "Robežnieki" dramatiskais kolektīvs režisores Daces Liepas vadībā.

Pulksten 15 ar auksto zupu svētku dalībniekus un viesus cienās Rolands un Gunta Dambji.

Pulksten 15.30 sāksies braucamrīku parāde, bet pulksten 16 ar paraugdemonstrējumiem uzstāsies ielu vingrotāji.

Pulksten 19 tiks pasniegtas Medzes pagasta gada atzinības, bet pulksten 20 ar koncertprogrammu "Signāls" uzstāsies dziedātājs Dons.

Nakts balle sāksies pulksten 22. Spēlēs Sandis Kiops un grupa "Titāniks" ar "Harlem shake" dejotājām un vienīgā pitona Latvijā ekskluzīvo šovu.