Rekurzeme.lv ARHĪVS

"Mans Doktorāts" paplašina pakalpojumu klāstu

E.Gulbja Labotarorija

2013. gada 16. decembris 00:00

7746
"Mans Doktorāts" paplašina pakalpojumu klāstu

Nav nejaušība, ka durvis ēkai Rīgas ielā 37/39, Liepājā no šā gada decembra tiek vērtas biežāk. Iepriekš te atradās aptieku tīkla “Mana aptieka” filiāle un trīs ģimenes ārstu privātprakses, bet pēc nama otrā stāva remonta un labiekārtošanas tas kļuvis apdzīvotāks: pacientus te tagad pieņem arī ģimenes ārsti Veneda Siliņa, Irina Streņģe, Solveiga Ašmane un Līga Zeltiņa, kā arī gastroenteroloģe Astrīda Venšava.

Telpas ir tīras, gaišas un mājīgas, noteikumi izdevīgi, bet galvenais – ir drošības izjūta, gandarīti mediķi. Pēc “Liepājas metalurga” pastāvēšanas bēdīgā noslēguma arī uzņēmuma poliklīnika šūpojas neziņas viļņos, tāpēc četri iepriekš tur strādājušie ģimenes ārsti labprāt pieņēmuši SIA “Vegafarm” piedāvājumu pārcelties un renovētajām telpām Rīgas ielā 37/39.

Kopš 6. decembra te atrodas arī E. Gulbja Laboratorijas 2. Liepājas filiāle, kas apkalpo ne tikai šā doktorāta apmeklētājus. “Mēs šeit veicam visas tās pašas analīzes, ko kolēģi Republikas ielā. Arī darbalaiks mums līdzīgs: darbdienās no pulksten 8 līdz 16, bet piektdienās materiālus var nodot līdz pulksten 14. Pārsteidza, ka jau pirmajā darbadienā – 9. decembrī – mūsu durvis vēra 44 klienti.

Vieta lieliska, prieks strādāt!” neslēpj Gulbja laboratorijas darbinieces laborantes Diāna Kremzukova un Agita Finstere. Pieņemšanas punktā ir divi kabineti, kuri pieejami arī pārvietojoties ratiņkrēslā, kā arī uzstādīts atbilžu drukāšanas kiosks. Vairāk par laboratorijas piedāvājumu viņas rosina uzzināt www.egl.lv.

“Tas ir labs ārsta, laboranta un farmaceita sadarbības modelis, kad viss zem viena jumta,” vērtē ģimenes ārste Anita Liepa un cer, ka realizēsies arī plāns pakalpojumu klāstu paplašināt ar dienas stacionāru un mājas aprūpi.

Doktorātā sastaptā sieviete, kas teicās esam dziedniece, slavēja šejienes labo auru, savukārt Annas kundze atklāja, ka iepriekš šurp nākusi, lai iepirktos aptiekā: “Biju lasījusi, ka “Mana Aptieka” medikamentus iepērk nevis no lielajiem zāļu tirgotājiem, bet kur zemākas cenas. Tāpēc šeit ir lētāk. Turpmāk iegriezīšos arī doktorātā, kur tagad strādā mana ģimenes daktere un Gulbja laboratorija.” Kā pozitīvus faktorus pacienti tāpat min doktorāta izdevīgo atrašanās vietu, netālo tramvaja un autobusu pieturu un blakus esošo auto stāvlaukumu.