Rekurzeme.lv ARHĪVS

VIDEO: Tapis video par dzīvnieku patversmēm

Ilze Tillere

2014. gada 11. februāris 10:46

778
VIDEO: Tapis video par dzīvnieku patversmēm

Jānis Lūciņš ir izveidojis video "Mēs esam atbildīgi, par tiem kurus pieradinām!" ar vairāku dzīvnieku patversmju dzīvniekiem. Pats ir vārdu autors fonā skanošai dziesmai.

"Kad ielās pūš auksti vēji, snieg vai līst, daudzi no mums aizdomājas nedaudz skumīgu prātu par mazajām dzīvībiņām, kuras klaiņo pa šīm ielām. Kāds tām vienkārši paiet garām, kāds tās paņem un aizved uz dzīvnieku patversmi- pagaidu mājām," pastāsta J. Lūciņš.

Viņš norāda, ka pagaidu mājas nav perfektas, bieži vien tās pat ir nedaudz vēsas un šauras, bet, tomēr, tā ir labāk, nekā gulēt uz ielas.

"Šajā video ir iespēja satikt pāris no Latvijas dzīvnieku patversmēs dzīvojošajiem mīluļiem, kā arī ziedot naudu zemāk norādītajos ziedojuma kontos vai, zvanot pa ziedojumu tālruņiem. Par šo naudu dzīvniekiem tiks nodrošināta pārtika, veselības aprūpe, elektrība un siltums, kā arī citas izdzīvošanai nepieciešamas lietas," paskaidro J. Lūciņš.

Viņš norāda, ka var aizvest arī siltas sedziņas, pārtiku vai kādu rotaļlietu.

Video klipa idejas autori ir Jans Ikes"(Jānis Lūciņš), LostLaura un Laura Soboļeva sadarbībā ar Dzīvnieku policiju, Biedrību "Astes un Ūsas, Dzīvnieku aizsardzības biedrību "Tutti", Jēkabpils dzīvnieku patversmi, LKB "Dzīvnieku aizsardzības grupu", Saldus dzīvnieku patversmi, Slokas dzīvnieku patversmi, Tukuma dzīvnieku patversmi un dzīvnieku patversmi "Ulubele".

"Šis ir tikai viens no daudzajiem šāda veida video, kas vēl taps," piebilst J. Lūciņš.