Rekurzeme.lv ARHĪVS

Nauda pāris soļu attālumā ar Credit24!

Rihards Grudulis

2014. gada 23. augusts 00:00

61
Nauda pāris soļu attālumā ar Credit24!

SMS kredīts ir ātrais kredīts, ko viegli iegūt, nosūtot vien pieteikumu ar īsziņas palīdzību. Šķiet ātri un vienkārši. Un tā tas arī ir, taču tas ir arī viens no nedrošākajiem veidiem kā aizņemties naudas līdzekļus. Credit24 šādu iespēju – SMS kredītu, nepiedāvā datu drošības dēļ. Datu drošība ir svarīga, lai tava sūtītā informācija nenonāktu nevēlamu cilvēku rokās. Arī nejauši pazaudēts tālrunis var būt iemesls negodīgu cilvēku rīcībai, piemēram, nepatiesa pieteikuma nosūtīšanai. Lai tu justos droši, Credit24 piedāvā tik pat ātru naudas iegūšanas iespēju, taču drošā veidā – ar interneta palīdzību. Bez tam, aizņemoties naudu gan kā SMS kredītu, gan kā ātro kredītu internetā, visi priekšnosacījumi paliek nemainīgi!

Priekšnosacījumi gan SMS kredīta, gan ātrā kredīta iegūšanai ir vienādi – tev jābūt sasniegušam 18 gadu vecumu un tev nedrīkst būt nenomaksātas kredītsaistības. Piesakot kredītu ar sev vēlamo naudas summu, tavu pieteikumu izskatīs Credit24 darbinieki, kas pārliecināsies par datu patiesumu un pārbaudīs tavu kredītvēsturi, kas nozīmē, ka kredītu iegūsi tikai tad, ja būsi nokārtojis visas parādsaistības. Zelta likums, kas tev jāatceras un jāievēro ir vienkāršs – neaizņemies kredītu cita kredīta atmaksāšanai.

Lai tu būtu vēl pārliecinātāks par to, ka ātrā kredīta pieteikums internetā ir tik pat ātrs un ērts kā SMS kredīts, apskati šos soļus, kas jāveic to piesakot. SMS kredīta pieteikšanai tev jāraksta īsziņa uz noteiktu tālruni. Pēc tam īsziņa jānosūta un jāgaida apstiprinājums. Turklāt, tavam telefona rēķinam tiks pieskaitīta maksa par īsziņas nosūtīšanu. Savukārt, veikt kredīta pieteikumu internetā ir gandrīz tik pat vienkārši kā ar SMS palīdzību. Viss, kas tev jādara: jāreģistrējas, jānosūta pieteikums no sava lietotāja profila un jāsagaida apstiprinājums! Visas šīs darbības ir bezmaksas un aizņem vien dažas minūtes, gluži tāpat kā rakstot īsziņu. Minimālā summa naudas aizdevumam ir 50 eiro, savukārt, lai īstenotu lielus sapņus, varēsi aizņemties pat līdz 3000 eiro! Un šī ir galvenā priekšrocība aizņemoties internetā, jo SMS kredītu limiti ir mazāki par šo summu.Tas ir tik vienkārši - pāris soļi un nauda jau ir tavā kontā, uzzini vairāk - www.credit24.lv/sms-kredits