Rekurzeme.lv ARHĪVS

Kalēti uzvar Priekuli, sestdien kļūs zināmi Lejaskurzemes čempioni

Kalēti uzvar Priekuli, sestdien kļūs zināmi Lejaskurzemes čempioni

Piektdien, 5. septembrī, Priekules stadionā Lejaskurzemes novadu čempionāta minifutbolā otrajā aplī Kalētu futbolisti ar 3:2 (2:0) uzvarēja Priekuli. Jau sestdien Vaiņodē kļūs zināmi Lejaskurzemes novadu čempioni.

Kalētu futbolisti izvirzījās vadībā jau 11. sekundē, bet spēles turpinājumā bija vadībā ar 3:0, stāsta Priekules novada sporta metodiķa vietnieks Raitis Feldmanis.

Viņš norāda, ka Priekulei divus vārtus izdevās atgūt, bet pašās spēles beigās pat bija divas labas izdevības rezultātu izlīdzināt, taču tās netika izmantotas.

Lejaskurzemes novadu čempionāta minifutbolā noslēgums būs sestdien Vaiņodes stadionā. Pulksten 11 spēlēs Priekule un Pāvilosta, kā arī Rucava un Vaiņode. Pulksten 12 spēlēs Priekule un Rokasbirzs, kā arī Cīrava un Rucava. Pulksten 13 spēlēs Rokasbirzs un Pāvilosta, kā arī Cīrava un Vaiņode. Pulksten 14 - apbalvošana.

Turnīra tabulā vadībā ar 25 punktiem ir Vaiņode, seko Cīrava (23), Rucava (21), Rokasbirzs (17), Kalēti (14), Pāvilosta un Priekule (abām pa 10) un Bunka (6), kas no turnīra otrajā aplī izstājās.