Rekurzeme.lv ARHĪVS

Fotosesija – piemērota dāvana dažādos svētkos!

Rihards Gruduls

2014. gada 9. oktobris 00:00

128
Fotosesija – piemērota dāvana dažādos svētkos!

Ikviena mājās atrodams daudz dažādu lietu, kuras agrāk vai vēlāk nokalpo savu laiku un no tām ir jāatvadās. Ja senāk svētkos dāvināja praktiskas lietas, tad tagad aizvien biežāk tiek dāvināti dažādi piedzīvojumi – sporta braucieni, mākslas nodarbības, kulinārās meistarklases – un citi, kas paliek atmiņā ar ko nebijušu un jaunu.

Arī fotosesijas ir lieliska dāvana, ko bez grūtībām vari izvēlēties dāvanu portālā Davanuserviss.lv. Šajā portālā kopumā atrodami daudzi  fotosesiju veidi vienai, divām personām vai pat nelielai grupai.

Piemēram, fotosalonā jautrā grupas fotosesijā var piedalīties pat astoņi cilvēki vienlaikus un fotogrāfs ikvienam atradīs savu lomu un vietu kopējā kadrā. Kam šāda dāvana noderētu? Tie var būt gan kāda lielāka ģimene, gan draugu pulciņš, gan kora vai deju kolektīva biedri, gan arī vienkārši draudzīgs darba kolēģu kolektīvs. Ja zini, ka cilvēki ir atraktīvi vai viņiem jau sen vajadzētu priecīgu notikumu, uzdāvini grupas fotosesiju.

Fotosesija studijā ir radīta pāriem, kuri vēlas pabūt divatā, izbaudīt romantisku atmosfēru un iemūžināt mirkļus tieši šeit un tagad. Šāda fotosesija pārim būs laba dāvana gan saderinātajiem un jaunlaulātajiem, gan viņu vedējiem vai vecākiem, gan arī vienkārši draugu pārim vai vecvecākiem kāzu gadadienā. Nesteidzīgā atmosfērā pāris izjutīs prieku par kopā būšanu un iegūs skaistas, kvalitatīvas fotogrāfijas.

Piedāvājumu klāstā ir arī retro stila un melnbaltās fotogrāfijas tehnikas fotosesijas. Tās būs interesantas un saistošas tiem, kas izvēlas kaut ko atšķirīgu un sen zināmu. Katrā no šīm fotosesijām tiek iegūtas pavisam atšķirīgas fotogrāfijas. Ja jubilāram patīk fotografēties, uzdāvini abu veidu sesijas, viņš būs patīkami pārsteigts!

Fotosesija var kļūt par veselu piedzīvojumu, ja izvēlēsies un uzdāvināsi izjādi zirga mugurā un fotosesiju divām personām. Pāris varēs doties skaistā izjādē, pabūt pie dabas un iegūs arī glītas fotogrāfijas. Vai tev ir foto, kur atrodies zirga mugurā, skaistas dabas ielokā? Ja nav, ir vērts iepriecināt sevi, šādu fotosesiju uzdāvinot sev!