Rekurzeme.lv ARHĪVS

Ātrais kredīts no ViaSMS – noderēs, lai piepildītu savas ieceres un vēlmes

Rihards Gruduls

2014. gada 13. oktobris 00:00

88
Ātrais kredīts no ViaSMS – noderēs, lai piepildītu savas ieceres un vēlmes

Nereti ikdienā rodas dažādas situācijas, kad steidzami nepieciešami papildus naudas līdzekļi, piemēram, zobārsta apmeklējumam vai mājsaimniecības preču iegādei. Lai kāda arī būtu Tava vajadzība – vissvarīgākais ir zināt piemērotāko kompāniju, kur vajadzības gadījumā saņemt nepieciešamo naudas summu. Draudzīga pret saviem klientiem ir ātro kredītu kompānija ViaSMS – šīs kompānijas ātrie kredīti būs piemēroti arī Tev, ja līdz gaidāmajai algai atlikusi nedēļa, bet nepieciešama nauda.

ViaSMS ātrie aizdevumi ir pieejami Latvijas Republikas iedzīvotājiem vecumā no 20 līdz 70 gadiem, kuriem nav kavēti kredītmaksājumi vai līgumsaistību pārkāpumi citās kredītiestādēs. Galvenais nosacījums - debitoriem nepieciešami stabili ikmēneša ienākumi. Tas ir īpaši svarīgi, lai kompānija pilnībā spētu klientam uzticēties un izsniegt prasīto kredītu bez liekiem sarežģījumiem.

Ja plāno aizņemties pirmoreiz -Tev kompānijas mājas lapā būs jānorāda savi personas dati -vārds, uzvārds, personas kods un mobilais telefons. Piesakies vajadzīgajam naudas aizdevumam jau tīlīt -
• Pirmajā aizņemšanās reizē ViaSMS izsniedz līdz pat 200 euro lielu kredītu. Savukārt, situācijās, kad aizdevums būs nepieciešams atkārtoti un būsi veiksmīgi atmaksājis iepriekšējo - varēsi aizņemties līdz  pat 300 euro lielu ātro kredītu;
• 3.aizņemšanās reizē un turpmāk varēsi saņemt līdz pat 500 euro lielu kredītu;
• Lai veicinātu atbildīgu aizņemšanos - 7 dienas pēc pozitīvas aizdevuma atmaksas klients var pieteikties salīdzinoši mazākam aizdevumam - līdz 200 euro.

Aizdevums līdz algai vai naudas kredīts – ikvienam piemēroti finanšu risinājumi
• Ja steidzami nepieciešami salīdzinoši nelieli līdzekļi, bet līdz algas dienai vēl jāgaida – izvēlies aizdevumu līdz algai un naudu saņemsi 15minūšu laikā. Ja zini, ka laikā nevarēsi kredītu nomaksāt pavisam vienkārši -  pagarini aizdevuma atmaksu par atsevišķu samaksu uz 7, 14 vai 30 dienām un atliec maksājumu uz vēlāku laiku;
• Izvēlies ViaSMS naudas kredītu, ja plāno lielākus dzīves plānus, piemēram, mājas celtniecību vai kapitālo remontu. Ātrais kredīts piedāvā aizņemties līdz pat 1500 euro lielus kredītus. Šo aizdevumu ir jāatmaksā pa vairākām daļām – laika periodā sākot no 3 mēnešiem līdz pat 1 gadam.

ViaSMS cenšas veicināt atbildīgu aizņemšanos un saviem klientiem iesaka aizņemties tikai tad, ja esi pārliecināts gan par saviem ienākumiem, gan atmaksas iespējām. Aizņemies prātīgi.