Rekurzeme.lv ARHĪVS

Svētdien tiek dots starts telpu futbola čempionātam

Svētdien tiek dots starts telpu futbola čempionātam

Svētdien Liepājas Olimpiskajā centrā tiks dots starts Liepājas telpu futbola čempionātam, kas šogad norisināsies trijās divīzijās. A un B divīzijā startēs pa astoņām komandām, bet C divīzija būs pārstāvēta ar 12 vienībām.

Čempionātu arī šogad organizēs Jānis Prokners, kurš pastāstīja, ka dalību ir apstiprinājušas 28 komandas, kas būs sadalītas trīs divīzijās. Interesentu esot bijis pat vēl vairāk, bet divām vienībām nācies atteikt. Divās spēcīgākajās divīzijās viena apļa turnīram komandas sadalīsies divās daļās. Četras vadošās cīnīsies par medaļām un iekļūšanu spēcīgākajā līgā, bet pārējās četras – par vietas saglabāšanu attiecīgajā grupā, informē Liepājas Olimpiskā centra sporta projektu vadītājs Mārtiņš Kozlovskis.

C divīzija jau no paša sākuma būs sadalīta divās apakšgrupās. Katrs sešinieks izspēlēs viena apļa turnīru, pēc kura pa trim labākajām turpinās cīņu par medaļām un iekļūšanu B divīzijā, bet pārējās noskaidros atlikušo pozīciju ieguvējas.

Čempionāta jaunums būs attiecībā uz disciplinārsodiem. Turpmāk diskvalifikāciju un naudas sodu varēs piespriest tiem čempionātā licencētajiem futbolistiem, kuri nespēlē, bet skatītāju lomā atrodas tribīnē. "Bija gadījumi, kad spēlētāji šādās reizēs neprata uzvesties, tāpēc pieņēmām šādas izmaiņas," skaidro organizators Jānis Prokners.

Pirmās kārtas spēles sāksies 26. oktobrī, bet otrā spēļu diena norisināsies jau pēc nedēļas, 2. novembrī, no pulksten 10:00.

Pirmās spēļu kārtas kalendārs (26.oktobris):
10.00     "Virāža A" – "Grobiņas pagasts" (C divīzija)
11.00     "Grobiņa" – "Priekule"(A divīzija)
12.00     "Medze" – "TEM" (B divīzija)
13.00     "Jensen Metals" – "Zvejnieks" (C divīzija)
14.00     "Classic" – "Depo 14" (A divīzija)
15.00     "Nīca" – "TEM 2" (B divīzija)

Otrās spēļu kārtas kalendārs (2.novembris):
10:00    “Galaksis N” – “Kompānija A.B.A.”
11:00    “Eko Kurzeme” – “UPTK”
12:00    “SPORT 2000” – “Lattelecom”
13:00    “A.E.Partner” – “Hidrolat”
14:00    “Tosmare” – “Liepājas Papīrs”
15:00    “Lesjofors” – “SLV Pluss”

Norises vieta: LOC sporta zāles Nr. 2.,3.
Ieeja skatītājiem: bezmaksas!