Rekurzeme.lv ARHĪVS

HK "Liepāja" hokejisti Karjeras nedēļā viesojas savā skolā

Rekurzeme

2014. gada 13. oktobris 15:11

45
HK "Liepāja" hokejisti Karjeras nedēļā viesojas savā skolā

Pirmdien Karjeras nedēļas laikā savā 8. vidusskolā viesojās tās absolventi, klasesbiedri – HK „Liepāja” hokejisti Bruno Zabis, Rodijs Razmus, Dāvis Paipa un Māris Diļevka.

Aicinājums tikties ar skolēniem izskanēja no puišu bijušās klases audzinātājas Evitas Auniņas. Tikšanās reizē piedalījās 5. – 12. klašu audzēkņi, kuri uzklausīja hokejistu stāstīto gan par sportu, gan, karjeru. Dāvis un Rodijs pa šo laiku ir beiguši Biznesa akadēmiju Arhūsā (Dānija), Dāvis ir ieguvis izglītību uzņēmējdarbībā, bet Rodijs multimediju dizainā, savukārt Bruno Zabis ir Liepājas Universitātes students, un iegūst sporta skolotāja kvalifikāciju. Māris Diļevka dalījās iespaidos par sportā pavadīto laiku –  pagājušā sezona aizvadīta, spēlējot Moldovā un tagad Māris pauž prieku par atgriešanos Liepājā.
   
Atbildēt nācās arī uz klātesošo jautājumiem par to, ko komanda dara pēc zaudējumiem, un vai puišiem ir paticis iet skolā. Uz to viņi viennozīmīgi atbild: „Jā!”.
   
Māra Diļevkas klases audzinātājs, skolotājs Jānis Rudzītis veltīja labus vārdus sportistiem, sakot, ka viņš novērtē to, ka hokejisti iet septiņos no rīta uz treniņu, tad uz skolu, (ko mēdz arī nokavēt), bet mācās labi un piedalās skolas organizētos pasākumos.    Simpātijas acīmredzot ir abpusējas, jo visi  (un komandā viņi ir 12) 8. vidusskolas absolventi ar sirsnību atceras savu skolu un rīt komanda Karjeras nedēļas ietvaros vadīs sporta stundas 8. vidusskolā, gan jau neizpaliks arī kāds pārsteigums!

Simona Laiveniece
HK „Liepāja”
preses sekretāre