Rekurzeme.lv ARHĪVS

FOTO: Uzvar "Virāža A", "Grobiņa", "Medze", "Jensen Metāls", "Classic" un "TEM"

FOTO: Uzvar "Virāža A", "Grobiņa", "Medze", "Jensen Metāls", "Classic" un "TEM"

Svētdien, 26. oktobrī, Liepājas Olimpiskajā centrā Liepājas telpu futbola čempionāta pirmajā kārtā pie uzvaras tika "Virāža A", "Grobiņa", "Medze", "Jensen Metāls", "Classic" un "TEM".

A divīzijā "Grobiņa" ar 8:1 sagrāva "Priekuli", lai arī priekulnieki pirmie atklāja rezultātu. Par mača labāko tika atzīts "Grobiņas" futbolists Ariks Stankus. Vēl A divīzijā "Classic" ar 6:2 uzvarēja Ventspils komandu "Depo 14". Par mača un A divīzijas dienas labāko spēlētāju atzina "Classic" futbolistu Kristiānu Boži.

B divīzijā "Medze" ar 4:2 pārspēja komandu "Compaqpeat". Par mača labāko atzina "Medzes" futbolistu Arti Simsonu. Vēl B divīzijas spēlē "TEM" ar 5:0 uzvarēja "Nīcu". Par mača labāko atzina nīcenieku Elviju Reķēnu, bet B divīzijas dienas labākais bija "TEM" futbolists Filips Tils.

C divīzijā "Virāža A" ar 3:2 uzvarēja "Grobiņas pagastu". Par mača labāko atzina "Virāžas A" futbolistu Ringoldu Luteru. Vēl "Jensen Metāls" ar 9:2 sagrāva "Zvejnieku". Par mača un C divīzijas dienas labāko futbolistu atzina "Jensen Metāla" spēlētāju Igoru Jaremu.