Rekurzeme.lv ARHĪVS

Viasms ātrie kredīti dažādām dzīves situācijām

Rihards Gruduls

2015. gada 22. janvāris 00:00

37
Viasms ātrie kredīti dažādām dzīves situācijām

Naudas iztrūkums bankas kontā ir situācija, kas var piemeklēt visus, neskatoties uz vecumu un dzimumu, tāpēc ir ļoti svarīgi atcerēties, ka palīdzēt tikt galā ar jūsu finansiālajām problēmām varēs ātrie kredīti.

Ja ne reizi vēl neesat vērsies pēc palīdzības pie ātro kredītu aizdevēja, tad visticamāk, ka jums būs visai grūti izvēlēties aizdevēju ar kuru sadarboties, taču klientu atsauksmes liecina, ka Viasms.lv ir viens no labākajiem variantiem kāds ir pieejams kredītjomā Latvijā.

Daudzas kompānijas kredītu izsniedz pamatojoties uz klienta maksātspēju, to izvērtējot pēc iesniedzēja ienākumu līmeņa. Proti, ja jums katru mēnesi kontā ienāk alga, stipendija vai citi regulāri ienākumi, tad ātro kredītu saņemsiet bez jebkādām problēmām. Un arī tad, ja jums nav parādsaistību kādā citā kompānijā, tad aizdevējam nebūs īpaša iemesla atteikt kredīta piešķiršanu.

Kas būtu jāatceras, ņemot Viasms ātro kredītu? Pirmkārt, noteikti vērts atcerēties, ka ātrais kredīts kalpo kā īstermiņa aizdevums un tas būs jātgriež 30 dienu laikā (ar dažiem izņēmumiem uz garāku atmaksas termiņu, ja aizdevums sasniedz ievērojamas naudas summas). Otrkārt, aizņemoties kredītu jūs ne ar ko neriskējat un neko nevarat zaudēt, jo pirmo kredītu -  līdz 250 eiro, Viasms izsniedz bez maksas. Tas nozīmē, ka jums nebūs jāizdod lieka nauda maksājot kredīta procentus, kā tas ir pie vairuma citu kredītkompāniju.

Treškārt, kredīta saņemšanai nav vajadzīga ķīla un galvojums. Tas dod iespēju tikt pie aizdevuma katram, kurš to vēlās. Taču Viasms gadījumā kredīts tiks izsniegts personām vecumā no 20 līdz 70 gadiem. Ir zināms, ka daudzi neuzdrīkstas ņemt ātros kredītus, jo domā, ka nespēs tikt galā ar to atmaksu, taču, ja jums ir pastāvīgi ienākumi, tad nav no kā baidīties, ir vērts ņemt aizņēmumu!

Protams, kredīta ņemšana ir atbildīgs solis, tāpēc katram vajadzētu padomāt par to, vai līgumā noteiktajā termiņā varēsiet atgriezt vajadzīgo naudas summu. Tāpēc kļūstot par Viasms patstāvīgo klientu jums tiks piedāvātas lielākas iepējas – varēsiet saņemt ātro kredītu ar ievērojamākām naudas summām nekā klientiem, kas aizņemas naudu pirmoreiz.