Rekurzeme.lv ARHĪVS

Ir atvērts sabiedriskais palīdzības konts slimiem bērniem

Varonis

2015. gada 11. februāris 00:00

179
Ir atvērts sabiedriskais palīdzības konts slimiem bērniem

Mūsu valstī ir bērni badā. Viņi ir badā, jo slimības dēļ nevar ēst parasto pārtiku, ko lietojam mēs visi. Šie bērni cieš no smagām alerģijām vai zarnu trakta slimībām. Un parastie ēdieni, kurus var ēst vesels cilvēks, šiem bērniem var izrādīties ārkārtīgi bīstami. Labākajā gadījumā bērns nevarēs sagremot olbaltumvielu pārtiku, kritīsies svarā un sāks atpalikt attīstībā. Dažos gadījumos tas var beigties ar ilgām nedēļām infekciju slimnīcas nodaļā, bērnam esot pieslēgtam pie sistēmas un barotam caur zondi.

Šie bērniem ir nepieciešama specializētā medicīniskā pārtika, kuras cena par vienu porciju ir ļoti augsta. Lai pabarotu savu bērnu, trūkst naudas pat vidēja ienākumu līmeņa ģimenēm. Bet slimo bērnu vecāki ir gatavi uz visu, lai viņu mazuļi izdzīvotu. Vecāki izmanto visas iespējas, lai atrastu naudu… Bet bieži vien visi pūliņi nav pietiekami, un atliek vien bezspēcīgās skumjās noskatīties, kā bērns raud no sāpēm un izsalkuma.

Labdarības organizācija Labdaris.lv sniedz palīdzīgu roku visām ģimenēm, kurām ir nepieciešama specializētā medicīniskā pārtika bērniem. Šim nolūkam organizācija katram bērnam iepērk specializēto pārtiku par naudu, ko ir ziedojuši labsirdīgi un līdzjūtīgi cilvēki. Visi ziedojumi līdz pat pēdējam centam tiek tērēti palīdzībai slimiem bērniem. Taču bez ziedojumiem citu iespēju savākt naudu šīs pārtikas iepirkšanai nemaz nav. Jūs, kam nav vienalga, kas notiks ar bērniem, jūs, kas ziedo naudu uz specializētās bērnu pārtikas fondu, esat šo bērnu galvenā cerība. Bez jūsu ziedojumiem šie slimie bērni neizveseļosies, paliks izsalkuši.

Pievienojieties tiem, kas palīdz slimiem bērniem! Sniedziet reālu palīdzību reāliem cilvēkiem!

Vairāk informācijas par līdzekļu vākšanu var iegūt šeit:

http://labdaris.lv/lv/funds/view/35

Ja jūs vēlaties atbalstīt slimos bērnus, ziedojot uz specializētās medicīniskās pārtikas kontu, jūs varat ziedot, zvanot pa tālruni 90006782.

Kā arī jūs varat sniegt palīdzību, ziedojot ar bankas pārskaitījumu uz kādu no zemāk norādītajiem kontiem, ierakstot maksājuma mērķī “Specializētās bērnu pārtikas fonds”:

Nosaukums: Biedrība "Latvijas Labdaru Asociācija Labdaris.lv"

 

Reg. Nr: 40008173130

 

Jur. adrese: Akadēmijas laukums 1- 1011, Rīga, LV-1050

 

-SWEDBANK- Swift: HABALV22
LV43HABA0551037990069


-CITADELE- Swift: PARXLV22
LV79PARX0016130480002


Paypal paypal@varonis.lv
blago@varonis.lv
(+371) 27031058