Rekurzeme.lv ARHĪVS

Šefpavārs Raimonds Zommers gatavo Nīcā

Rekurzeme

2015. gada 17. februāris 15:12

549
Šefpavārs Raimonds Zommers gatavo Nīcā

Mēnesi izsālīta štrausu gaļas uzkoda, ķirbis, gatavots novārītā baltvīnā un katram mīnus 196 grādu temperatūrā pagatavots deserts – tā restorāna "Kaļķu vārti" un televīzijas raidījuma "Ciemiņš virtuvē" šefpavārs Raimonds Zommers cienāja interesentus, kuri bija ieradušies Nīcas Pieugušo izglītības centrā, lai tiktos ar ēdienu meistaru.

R. Zommers atklāja, ka ar mīlestību vien uz ēdienu nav gana. “Galvenais – jāmāk visu organizēt, var pat īsti nemācēt gatavot, bet nepieciešami labi padotie, kuri gardi māk gatavot. Protams, ir forši, ja pats prot arī parādīt, kā ēdiens top un publiski uzstāties, tomēr tā loģistika ir ļoti, ļoti svarīga.”

Reportāžu lasiet trešdienas, 18. februāra, laikrakstā "Kursas Laiks"!