Šefpavārs Raimonds Zommers gatavo Nīcā

Mēnesi izsālīta štrausu gaļas uzkoda, ķirbis, gatavots novārītā baltvīnā un katram mīnus 196 grādu temperatūrā pagatavots deserts – tā restorāna "Kaļķu vārti" un televīzijas raidījuma "Ciemiņš virtuvē" šefpavārs Raimonds Zommers cienāja interesentus, kuri bija ieradušies Nīcas Pieugušo izglītības centrā, lai tiktos ar ēdienu meistaru.
R. Zommers atklāja, ka ar mīlestību vien uz ēdienu nav gana. “Galvenais – jāmāk visu organizēt, var pat īsti nemācēt gatavot, bet nepieciešami labi padotie, kuri gardi māk gatavot. Protams, ir forši, ja pats prot arī parādīt, kā ēdiens top un publiski uzstāties, tomēr tā loģistika ir ļoti, ļoti svarīga.”
Reportāžu lasiet trešdienas, 18. februāra, laikrakstā "Kursas Laiks"!
Kategorijas
- Citas ziņas
- Tirgus
- Atbildam lasītājiem
- Laža
- 8778
- Afiša
- Koncerti
- Sports
- Teātris
- Muzejos
- Izstādes
- Citi pasākumi
- Kino
- Balles
- Laikraksta arhīvs
- Video
- Foto
- Reklāmraksti
- Ekonomika
- Veselība
- Lietotāju raksti
- Kriminālziņas
- Kultūra
- Dzeja
- Konkursi
- Dzīvespriekam
- Sports
- Futbols
- Basketbols
- Handbols
- Autosports
- Motosports
- Volejbols
- Vieglatlētika
- Citi sporta veidi
- Florbols
- Hokejs
- Ziemas sporta veidi
- Soču Olimpiskās spēles
- Liepājas amatieru futbola čempionāts
- Lejaskurzemes novadu futbola čempionāts
- Pasaules ziņas
- Vietējās ziņas
- Liepājā
- Latvijas ziņas
- Dienvidkurzemes novadā
- Izglītība
- Sporta sērija "Izrāviens"
- Piedalies konkursā!
- Saeimas vēlēšanas
- Viena diena uzņēmumā
- Izklaide
- Projektu raksti
- Saimnieko gudri
- Atpazīsim melus!
- Kultūras saknes
- Rūpēsimies par vidi
- Mediju kritika
- Eiropā
- Starp divām reformām