Rekurzeme.lv ARHĪVS

Lego rotaļlietas lieliskām spēlēm – izdevīgi veikalā 1a.lv

Rihards Gruduls

2015. gada 20. februāris 00:00

92
Lego rotaļlietas lieliskām spēlēm – izdevīgi veikalā 1a.lv

Rit devītais gadu desmits, kopš lego rotaļlietas bērnos rada būvēšanas prieku. Katru gadu visā pasaulē plastmasa lego klucīši kļūst arvien populārāki vien tā iemesla dēļ, ka tās ir tik ļoti daudzveidīgas rotaļlietas, kas piemērotas kā meitenēm, tā zēniem, turklāt dažādos vecumos. Tās veicina radošumu, iztēli un būvēšanas prasmes, tādēļ tās ir vienas no iemīļotākajām rotaļlietām bērnu vidū visā pasaulē. Jāpiemin, ka deviņdesmitajos gados Lego klucīši pat tika pasludināti par gadsimta rotaļlietu.

Lego rotaļlietas, kuru nosaukums atvasināts no vārdu salikuma „leg godt” (spēlējies labi - no dāņu valodas), plašā klāstā savā sortimentā piedāvā arī viens no ērtākajiem interneta veikaliem Latvijā – 1a.lv. Aplūkojot piedāvājumu, vairāk nekā trīssimt rotaļlietu vidū ikviens atradīs sev tīkamāko spēļlietiņu, ar ko labprāt spēlētos augu dienu. Lego, kas iegādāti interneta veikalā 1a.lv, ļaus būvēt kā mašīnas, dažādas lidmašīnas un robotus, tā arī mājas un pilis lellēm. Sev atbilstošas un interesantas rotaļlietas šajā interneta veikalā atradīs bērni vecumā jau no divu līdz pat 16 gadu vecumam. Lego piedāvā izklaides no pavisam vienkāršiem modeļiem līdz visai augstas grūtības pakāpes modeļiem, kas bērniem liks krietni papūlēties, lai ko uzmeistarotu.

Komplektā - Lego Jungle Rescue Base ir iekļautas arī figūriņas, kas padarīs spēlēšanās procesu daudz atraktīvāku un aizraujošāku. Tikpat interesants būs arī Lego Duplo Big Royal Castl komplekts ar četrām figūriņām, kur ir gan karalis, gan trīs bruņinieki. Šāda spēle noteikti pilnveidos jūsu mazuļa celtniecības prasmes.

Atceries, ka Lego rotaļlietas ir arī lieliska dāvana, ko varat izvēlēties no tādas cenu amplitūdas, kas jums būs „pa kabatai”. Tas nozīmē, ja jums kaut kur ir jādodas ciemos pie maziem bērniem, tad par dāvanu izvēli daudz nav ko domāt. Saņemt Lego komplektu dāvanā būs priecīgi gan lieli, gan mazi bērni.

Ielūkojies interneta veikalā 1a.lv un sajutīsies pārsteigts par plašo rotaļlietu klāstu, kur vēl bez dažādajām Lego komlektu versijām atradīsiet gana daudz  citu interesantu lietu.