Rekurzeme.lv ARHĪVS

Prieks ausīm - jauni Ipod atskaņotāji

Rihards Gruduls

2015. gada 24. marts 00:00

53
Prieks ausīm - jauni Ipod atskaņotāji

Tīkamas dziesmas pavadījumā gan laiks rit ātrāk, gan darbi sokas raitāk, un garastāvoklis vienmēr ir možs. Iepriecini sevi ar jaunu Ipod – tas kalpos praktiski, kā arī savu pateicīgo izmēru dēļ būs stilīgs aksesuārs.

Interneta veikalā 1a.lv apple produktiem ir atvēlēta vesela kategorija. Starp datoriem, televizoriem, un programmatūrām varēs atrast atsevišķas sadaļas Ipod. Piedāvājumu papildina izsmeļoši apraksti un foto galerija.

Meklē kaut ko ērtu un vieglu, lai sporta nodarbības būtu jautrākas? Tad izvēlies 12 gramus vieglo skanošo kvadrātiņu APPLE IPOD SHUFFLE. Tā baterija iztur līdz pat 15 stundām. Ja tomēr vajag ko pamatīgāku, lai varētu nosist laiku sastrēguma stundās, tad apskati APPLE IPAD MINI 16GB. Tā ekrāna lielums būs 20.06 cm, baterijas darbības laiks līdz 10 stundām, taču būs iespējams izmantot WiFi, kā arī veikt1080p HD videoierakstu.

Lai meklēšana būtu vieglāka 1a.lv ir izveidojis filtru. Atlasi Ipod pēc cenu grupas. Lētākie atskaņotāji maksās ap 50 euro, bet dārgākie, daudzfunkcionālie Ipod līdz pat 819 euro. Izvēlies sev tīkamu krāsu, vajadzīgo izšķirtspēju, iebūvētās atmiņas lielumu un operētājsistēmu. Ja tomēr vēl nevari izvēlēties, izmanto produktu salīdzinātāju. Tad pārskatāmā režģī varēsi izpētīt dažādu Ipod parametrus un salīdzināt plusus un mīnusus. Plašs un krāsains piedāvājums 1a.lv ir atskaņotājiem, telefoniem  un cita veida elektronikas aksesuāriem. Ja ipod domāts dāvanai, nemoki galvu, 1a.lv iedāvā dāvanu kartes no 10 līdz 200 euro vērtībā!

Par pirkumu 1a.lv piedāvā norēķināties ar pārskaitījumu, skaidrā naudā, kā arī izmantojot līzinga pakalpojumus. Līzingu var noformēt no 70EUR līdz 6500 euro, ar atmaksas termiņu līdz 6 mēnešiem. Norādītajā adresē un vēlamajā laikā pasūtījumu piegādās kurjers. Mazākiem pirkumiem noderēs DPD Paku Bode saņemšanas punktus, Omniva vai Pasta stacijas pakomātus. Ja prece būs noliktavā, tā tiks piegādāta 2 līdz 3 dienu laikā, vai tajā pašā dienā personīgi atbraucot uz 1a.lv klientu centru Rīgā Mūkusalas 41.